Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151

погляд карту astra h 1.7 cdti ад складальнікаў вядома з маіх частак

усім прывітанне
    я вам распавяду крыху гісторыі, і чаму я публікую гэты файл тут edc16c9 694_476
    тады я практычна зрабіў супаставіць мая astra,як я ўжо пісаў на гэтым форуме, ад вядомага складальніка ў рэгіене "усходняй"....

чалавек вельмі сур'езны, калі, здаецца, казаў вельмі розныя людзі, etc... прымушае мяне любілі, там я іду, і мне адкрывае эбу і мяне прымушае экскурсійнае BDM 1-ы раз..... у маей astra эбу і каля колавай нішы,затым, калі воск мантаваць і дэмантаваць колы з стратай часу і сонечных апекаў,з улікам моцных тармажэнняў падчас тэставання.... увесь шлях, нягледзячы на я зрабіў каля 3 файла, і машына пайшла вельмі добра,я вярнуся дадому прыгожыя ціхім месцы, робіць некалькі цяг, каб убачыць, калі такія праблемы аднаўлення і, здавалася, не было,нават калі цягі занадта шмат, таму што тут, у сіцыліі было лета з 42? градусаў на шашы, і я не хачу "н" нічога......... аднойчы ўвечары, вяртаючыся дадому, я з , воску, даволі прамой, і я думаю, "мо цяпер прасавальныя прыналежнасці, гасціны куток па ўсім, і мы бачым, як таму".... ну і тут пачынаюцца праблемы...машына, якая ідзе ў recovery, як толькі я ей 180-200 у 5а на 4500-4600 абаротаў...

той кантакт, паведамляючы праблем, і ен казаў мне, але няма ? немагчыма,не ? пытанне, карту, іншы машыны супадаць з вашай (той жа hw і sw) мае такую ж карту і друк tot км гадзіну без праблем і інш.... але ў любым выпадку іду,у той жа час я я магу павялічыць трохі цяга зверху (скажам, 3200, тады я магу выратаваць ніжняй пары, таму што кожны, як правіла, слізгаценне счаплення... вяртанне колы эбу etc (кажа, што праз obd не мог зрабіць, ne чытаць ні пісаць) я вітаю яго я дзялю на мае месца,паспрабуйце яшчэ раз, горш і горш...практычна, калі я больш за 5-10 секунд таблетка 5а больш за 4 тысяч абарачэнняў, ідзяце ў recovery для скіду залішняга ціску турба (p0234-5А)....

яго, нагадаем, вярнуўся ў мой горад, і таму мне глядзець ? немагчыма,карту ? ідэальнае....я будучы упартым, мы згодныя на іншы дзень,мы, азіраючыся назад і паспрабуем добра 5 файлаў (заўседы montanto і smontanto кола і крыло,таму што заўседы быў у bdm)...нават мне, не паспрабаваць яго сказаць, "менш, чым арыгінал", як значэння, а на самай справе машына пайшла на піянісіма...але памылка ? выскачыў ж,нават калі пасля больш часу, што я быў у планшэце, скажам, на 20-25 секунд (да, замест, пасля 5-10 секунд даваў памылку), я зноў бярэцца файл, з якім я прыбыў, гэта значыць, у адпаведнасці з тым, узмоцнены зверху) і кажа мне, каб праверыць наступныя рэчы:

-датчык map (зменена)

-трубы, дэпрэсіі (мяняюцца,адзін быў узламаны, але не ? нічога не змянілі)

-электрамагнітны клапан pierburg (той, які рэгулюе дэпрэсіі адправіць all' прывад для зменнай геаметрыяй,змяніліся нават гэта без вынікаў)

-здыміце турбіну і ачысціце зменнай геаметрыяй ад morchie і шумавіння (зроблена,? праўда, была даволі бруднай,я палепшыў ,але я яшчэ не вырашыў праблему)

-westgate (што ? прывад зменнай геаметрыі,праверыў,чысты і змазаны і ідзе выдатна кажа мне, механік)

усе маю на ўвазе, што выкананыя ўсе праверкі і замены дэталяў , і мне прыходзіць у казаць,сара турбіны,вы павінны змяніць яго...... і тут я пачынаю, напрыклад, сталі падазронымі,таму што турбіна не гарыць аліўкавага алею, слуп ідэальнае , працоўнае кола ідэальны , ні адной гульні, нават millimetrico...
    я раблю тое фальшыва, і я раблю адправіць зыходны файл-ложак у bdm і файл, які я ўсе (нават калі вы rivelera па-іншаму) цяпер усе празь яго, а неўзабаве пасля таго, як я аўто-чытаю карту праз obd з mpps v13, і я параўноўваю з змененым файлам, што я быў адпраўлены яго...

ну, што сказаць, паміж двух змененых файлаў, "мае" ложак, бд і "яго" напісаны ў bdm, есць рэчы, зусім супрацьлеглыя,змены, унесеныя ў капусту,таблічных, якія, здаецца, зроблены з 5-гадовага дзіцяці, рэчы, краніце тут і без сэнсу... цяпер я прыкладаю тут усе файлы, першапачаткова bdm, зменены bdm, і змяненне ложка ў бд ад мяне... і мы бачым, што ен выходзіць ад сапраўдных экспертаў
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    а калі параўнаць з гэтым, то ложак у бд, падобна, зменены зроблены так, "правільны".... можа мяне няправільна, каб даслаць файлы ? пяро hw sw і ў тых, хто даслаў яму адпавядаюць (арыгінал BDM і зменены напісаў у bdm) (694_476)

http://www.professionalchiptuning.ne...html#post10894

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    я магу вам гарантаваць, што гэтая машына, прачытаць па bdm і паслядоўны з mpps можа даць вам тыя адрозненні, якія вы бачыце, не ведаю ўжо чаму, але ? здарылася са мной, што тычыцца карту па маім сціплым папярэджанне можа даць анамалія, вы provatyo з арыгіналам? вядома, не памылка, то прашу, але, колькі вы спажываеце гэтую машыну?
    уга ---- прэзідэнт A.E.P.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў ugoboss Visualizza Messaggio
    я магу вам гарантаваць, што гэтая машына, прачытаць па bdm і паслядоўны з mpps можа даць вам тыя адрозненні, якія вы бачыце, не ведаю ўжо чаму, але ? здарылася са мной, што тычыцца карту па маім сціплым папярэджанне можа даць анамалія, вы provatyo з арыгіналам? вядома, не памылка, то прашу, але, колькі вы спажываеце гэтую машыну?
    вы pero гэтыя адрозненні між тым, ложак у паслядоўны мяне (але заўседы з зарэгістраваны), а то тэма тут, на форуме .на врі 694_476 ? ідэнтычныя
    звычайныя 4 змены карты педаляў,час,rail , egr яшчэ што-то з драйвераў.... але тыпу лямбда,колькасць ін'екцый,ціск турбо і г. д. супадаюць цалкам,гэтак жа, як я казаў зарэгістраваны,то бок, тое, што ціск турбо не дакрануўся да яе карту....
    але машына ідзе добра,калі б не было гэтай праблемы, recovery для скіду залішняга ціску turbo.... я не спрабаваў з арыгіналам,таму што я кропка, зразумела, ведаю, які пісаць,паколькі, вядома, файл FLASHASTRA1originale ? цалкам адрозніваецца ад таго, што ложак ад мяне ў бд.... я мог бы замест гэтага напісаць 694_476 форуму,якія на маю думку ? праўда .- крычы... ты адкрыць на ecm гэты форум і чытаць obd і вы ўбачыце, што ўсе сыходзіцца
    на выдатак не магу паскардзіцца... ? усе-такі "стары" 1.7 isuzu, у горадзе з 20 еўра, я раблю каля 200 км з хады залежыць (не павольна і не занадта хутка), у той час як на шашы ў 130 я 240km кожныя 20€ без праблем...таксама разлічвае, што ? 5-ступеністая мой

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Для мяне арыгінал, што вы паслалі, не ? правільна, таксама даюць 35 % на час мне не здаецца нармальным.
    Не дакранаючыся абмежавальнікі turbo, мне здаецца, нармальна, што з усім, што дызельнае паліва, ціск турбо ідзе з-пад кантролю.
    Для мяне карту было б смешна, калі не я няправільна параўнаць яго з зыходным файлам

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Для мяне арыгінал, што вы паслалі, не ? правільна, таксама даюць 35 % на час мне не здаецца нармальным.
    Не дакранаючыся абмежавальнікі turbo, мне здаецца, нармальна, што з усім, што дызельнае паліва, ціск турбо ідзе з-пад кантролю.
    Для мяне карту было б смешна, калі не я няправільна параўнаць яго з зыходным файлам
    так на самай справе я таксама думаю, што арыгінальны файл, які паслаў мяне, не ? правільна... а ? правільна, знойдзеных тут, на форуме,то есць гэта... так што вы павінны параўнаць чытаць obd.rar з гэтым, і вы ўбачыце, што яны ідэнтычныя, а змены, зробленыя, здаецца, зроблены з палітыкі.... http://www.professionalchiptuning.ne...html#post10894
    чаму вам не здаецца нармальным, 35%?? fumacchia трохі, вядома,асабліва за 3000mila колаў,але нічога перабольшаныя... есць пэўныя tdi, якія, здаецца, ідуць у вугалю.... увесь шлях я зрабіў невялікі тэст з seat 1.9 tdi на карту, і я даў яму вялікая колькасць шляху,можа быць, занадта шмат....
    з дапамогай дыягностыкі opcom, як ціск у мяне кожны раз у 1.5 піка , а 1.25-1.3 канстанты 4 тысяч абарачэнняў... вы падніміце крыху ціск турбо пасля таго, як я чысціў геаметрыю турбіны...тут есць мае відэа, у якім вы бачыце ціск (да чысткі геаметрыі)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    bisognorebbe мець ori правільна (для параўнання-так вы не прыйдзеце да высновы,
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў legendaryslave Visualizza Messaggio
    bisognorebbe мець ori правільна (для параўнання-так вы не прыйдзеце да высновы,
    у мяне hw і sw 694_476.... цяпер тут, на форуме, есьць .крычы з гэтымі кодамі,і, здаецца, правільны,таму, што дакладна адпавядае мноства значэнняў не кранутыя, у карту...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    месіна
    Паведамленні
    478
    Я па параўнанні нават з тым, у форуме, карту часоў для мяне крокам празмерна, нават з гэтым файлам я адзначаю з крокам 35%.
    Па мне, так у вас таксама дызель на заказ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    May 2014
    Паведамленні
    151
    Citazione Першапачаткова Напісаў franco75 Visualizza Messaggio
    Я па параўнанні нават з тым, у форуме, карту часоў для мяне крокам празмерна, нават з гэтым файлам я адзначаю з крокам 35%.
    Па мне, так у вас таксама дызель на заказ
    вы карту часу ? адзінае, што гэтыя надбаўкі ў памеры 35% у параўнанні з двума іншымі врі (форум) і FLASHASTRA1originale
    за кошт, што мы нават трохі загадзя ўпырску,так што я не думаю, як усе, дызель "кінуў" пусты.... і таму, што не кідаеце, толькі дым і ? спыняецца...на высокіх ідзе вельмі добра, на мой густ.... толькі тое, што ідзе ў абарону

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •