Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 18,

Абмеркаванне: Праблема alfa 159 120 mjtd

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

Праблема alfa 159 120 mjtd

Прывітанне ўсім у мяне праблема машыны, калі ўшчыльненне, як мінімум, на паскораны план і не вышэй 1800 абаротаў рухавік трасецца, як калі б ен быў псіхічна хворым.. Прайшло 2000 абаротаў і зноў лінейнага...калі замест accelero пытанняў не адчуеце нічога... гэта нават у перадачы " гэта мігаценне.. машына і супаставіць... вы Думаеце, цэнтраў што-то? Я павінен кантралявацца ? Загадзя дзякую

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di ugoboss
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    колькі км машына можа быць у двухмассовом махавік.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Мне ? здарылася так, што дрыгаценне яго адчуваў значна паскарэнне пасля супастаўлення, як я думаў, я падняў занадта шмат значэння, замест таго, затым я замяніў махавік і счапленне, і аўтамабіль ідзе, што стрэмка

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Citazione Першапачаткова Напісаў gcmotor Visualizza Messaggio
    Мне ? здарылася так, што дрыгаценне яго адчуваў значна паскарэнне пасля супастаўлення, як я думаў, я падняў занадта шмат значэння, замест таго, затым я замяніў махавік і счапленне, і аўтамабіль ідзе, што стрэмка
    Сабе рабіў таксама паскараючы натоўпу ? Дзякуй загадзя

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    113
    калі можна вярніце яго на врі і паглядзець, калі вы яшчэ, так робяць выключыць любы шанец, у адваротным выпадку зрабіце дыягностыку і паглядзіце, калі ў якой-то іншае пытанне, і так далей

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Здаецца, egr, махавік, ад нуды, калі не занадта высокі крутоўны момант, тое, што ў поўны газ не ад праблем, і што палова газу ад непрыемнасцяў, здавалася б, l.egr, упэўнены, яе закрытай карце? Калі месцаў на карце вы do вачэй

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў tidus1985 Visualizza Messaggio
    Здаецца, egr, махавік, ад нуды, калі не занадта высокі крутоўны момант, тое, што ў поўны газ не ад праблем, і што палова газу ад непрыемнасцяў, здавалася б, l.egr, упэўнены, яе закрытай карце? Калі месцаў на карце вы do вачэй
    у egr не робіць вам зрабіць мігаценне рухавіка, як калі б ен быў незбалансаваным, я не ведаю, што змены есць карта, але на гэтых аўто махавік ад часта праблемы нават з звычайных карт.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    591
    Вы павінны ўбачыць, што азначае для яго вібрацыі, як правіла, махавік вібруе, калі патрабуецца шмат крутоўнага моманту ніжэй 2000 аб, не мета-газ, усе трэба пу? быць, калі вібрацыя будзе.машына дзярэ трохі, або калі вібруе-той трубкі, як мне гучалі трубы з нержавеючай сталі або іншага

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Болга
    FR
    Паведамленні
    1,825
    Citazione Першапачаткова Напісаў freddyecu Visualizza Messaggio
    Рухавік дрыжыць, рухаецца так, як калі ен пайшоў у 3, як на вар'ятку, што на маршы
    калі б гэта быў махавік, вы павінны адчуваць сябе таксама шумоў, калі таму дэфект, і нават калі выключыце і зноў уключыце машыну

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •