Вынікі з 1 па 10 з 74

Адлюстраванне Ў Спісе

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Паведамленні
    106

погляд карту альфа 159 1.9 16v, 150 л. с.,

Прывітанне, хлопцы,
    у мяне alfa romeo 159 1.9 16v 150 л. з mappetta, з якім я даволі добра.(Сістэмы рэцыркуляцыі ог і DPF адключыць шланг права ўсталеўваецца, і нейкі марскі канек у пі?)
    Праблема ? прама цяпер, што калі гадзіны ў праводцы акселератара счапленне на p? сані прыкладна паміж 2200 і 3000 абаротаў у хвіліну .
    Машына мае каля 170000 км, і я яе ўзяў з 150000, так што не ведаю, калі муфта ? было ўжо? перарабіў...праблемы на махавік не падобна на тое, што есць, чаму? не вібруе, і калі я выключаю і ўключаю машыну не адчуваю штуршкоў...

я прыкладаю карту, ori і гэтай мод..пара не ? высокая, па мне, на самой справе...што рабіць?
    яшчэ больш знізіць крутоўны момант у гэтым дыяпазоне амаль ад іх зыходныя значэння ці есць грубыя памылкі на карце, які спаганяецца падвышаная прабуксоўка счаплення?
    такім чынам, неабходна наладзіць некаторыя іншыя параметры, акрамя абмежавальнік крутоўнага моманту, што робіць паменшыць праслізгванне?
    прымаю парады .
    дзякуй
    ps.змены на карту, я з ecm2001..я ведаю, што не ? максімум, але я не зусім эксперт у самай справе!Карту я не зрабіў я, вядома, але адзін, што робіць карту вельмі даўно, але мы часам? нічога не значыць, і часта карты ад іншых, незалежна крытыцы, таму мяне не цікавіць, што хто-то мне карту ад**** пешшу, але, па крайняй меры, я магу прапанаваць выправіць тыя грубыя памылкі, якія прысутнічаюць у гэтай карце
    File Allegati Файл Ўкладання

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •