Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    НАВІЧОК L'avatar di kevinbland
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Агридженто - Sicilia
    Паведамленні
    9

Праблема з папярэдняга нагрэву свечак напальвання

Усім прывітанне, мой stilo 1.9 MJT 120CV, прыкладна год мае праблемы з свечак папярэдняга падагрэву, на практыцы priima раз ? нарадзіўся праблему былі заменены ўсе свечкі напальвання, але пасля прыкладна 2 дзен, і rispuntata шпіен, я павінен сказаць, што летам у мяне няма праблем, але зімой накшталт раніцу ? доўжыцца, пачынаючы, cos? мы ўмяшаліся-й? глыбока і мы праверылі засцерагальнік:ОК, rel?:ОК, прынцыповасць кабеляў:ОК;
    у гэты момант я хацеў бы зразумець:

1) З multiecuscan ў дыягностыцы я бачу, што? праблема? я кожны раз, калі я выдаляю памылкі, але гэта своечасова вяртаецца.

2) Калі я хачу праверыць напругі на свечках напальвання гэта як павінна быць?

3) Дзе я магу знайсці схема, спецыфікацыі і напружанасць, розныя pin-код блока кіравання сістэмы преднакала?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    133
    Калі хочаце савет, вам варта звярнуцца да электрыка ў вашым раене, па меншай меры, для пастаноўкі дыягназу-й? паглыбленае

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Добры дзень, праблем можа быць некалькі, гэтыя аўтамабілі маюць патрэбу ў блокі папярэдняга падагрэву, але ў большасці выпадкаў гэта не эбу, загорнутыя з'яўляюцца раздымы, якія мацуюцца да свечак напальвання, якія акісляюцца ці год, кантакт, лабільны, вам варта праверыць супраціў свечак напальвання, якое павінна змяняцца ад 0,7 м да 1,4 м, калі адна з свечак напальвання і па-за дыяпазону, яго можна спакойна замяніць, гэты тэст можна рабіць з дапамогай свечкі напальвання устаноўлены і наканечнік мультиметра з riferimemeto маса, а для таго, каб паспрабаваць напружанне харчавання заўседы адмоўны мац мультиметра з riferimemeto ў масы, вымярэнне напругі на раздымы прымацаваныя, проста уключыце карціна, напруга павінна вар'іравацца ад мінімальнага 11v да 14,5 v, яшчэ адзін тэст зрабіць ? у continuit? праводкі паміж свечак і блокам папярэдняга нагрэву, акрамя таго, кантралюецца напружанне на чырвоны провад станоўчы эбу з ніта 6мм.. калі ўсе ок, можна прыступаць да замены блока кіравання папярэдняга нагрэву.. я спадзяюся, што было ясна,
    Цярпенне і цнота моцных..

НАВІЧОК L'avatar di kevinbland
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Болга
    Агридженто - Sicilia
    Паведамленні
    9
    Ясна,
    паспрабуе? у тыдзень....Дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    А backgroop для раздымаў свечак, што часам можа быць прычынай.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2013
    Паведамленні
    119
    Мне прывітанне ? здаралася, вашы вочы скажуць вам усе праблемы. Замяніў свечкі напальвання (новыя Bosch), заменены блок кіравання свечак напальвання (Fiat), але праблема захоўвалася. У рэшце рэшт, я замяніў датчык на месцы, трымальнік фільтра дызельнага паліва, cio? датчык круглай формы, дзе ў багажным фільтр.
    NB з дыягназам я не выказвае нічога.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    47
    Паведамленні
    54
    Прывітанне,
    толькі ўчора я праводзіцца праверка свечак напальвання, замена 1 з ладу.
    З тестеров я знайсці трох да 1.2 ым і ўжо 41ohm, разеткі і харчаванне з акумулятара, ніякіх прыкмет жыцця.
    Замяніць і ўсе ок.

x gcmotor: датчык кругавога вы маеце на ўвазе, то пад фільтр, які правярае наяўнасць вады ў дызельным паліве?

Прывітанне

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Citazione Першапачаткова Напісаў gcmotor Visualizza Messaggio
    Мне прывітанне ? здаралася, вашы вочы скажуць вам усе праблемы. Замяніў свечкі напальвання (новыя Bosch), заменены блок кіравання свечак напальвання (Fiat), але праблема захоўвалася. У рэшце рэшт, я замяніў датчык на месцы, трымальнік фільтра дызельнага паліва, cio? датчык круглай формы, дзе ў багажным фільтр.
    NB з дыягназам я не выказвае нічога.
    Gcmotor вы маеце на ўвазе награвальнік дызельнага паліва, якія ўстаноўлены на фільтр дызельнага паліва паміж фільтрам і падтрымку, але і на stilo 1.9 mjet, не ? плануецца, як кузаў.. ? давялося ж мне, але і на старыя рухавікі jtd.. награвальнік кіруецца ад блока кіравання папярэдняга нагрэву..

124alexs
    Я рады, што вам дапаможа, і я рады, што вы даведаліся метад для праверкі свечак папярэдняга падагрэву без іх адзін ад аднаго ці з шляху і прымітыўныя..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    калі вы хочаце, мы можам зрабіць тэст, выключаем запыт ecu свечкі ад ecu рухавіка. пошты файлы на врі.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Rome
    Et
    47
    Паведамленні
    54
    Дзякуй Backgroop,
    ? практыка выкарыстання ад p? я таксама магу пацвердзіць, што вы далі каштоўны савет, я ўмяшаўся толькі для таго, каб апраўдаць свой пункт гледжання, чаму? gi? пост быў вельмі вычарпальным.

Выдатнае супрацоўніцтва!

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •