Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 21

Абмеркаванне: думкі на змены

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817

думкі на змены

месца, некаторыя каналы карту, зроблены на alfa 159 2.4 mjet 200 л.с. я хацеў бы ведаць, з вашага боку, што вы думаеце:

фаза ўпырску - электронны ўпырск галоўная базавая карта 1 бачыў у 2d

фаза ўпырску - электронны ўпырск галоўная базавая карта 1 бачыў у табліцы, але ў рэжыме пункту

фаза ўпырску - электронны ўпырск галоўная базавая карта 1 бачыў у табліцы, але ў рэжыме' %

пара запыце для функцыянальнасці' спорт бачыў у табліцы, але ў рэжыме' %
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-05-2013 ў 11:40
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    пара запыце для функцыянальнасці' спорт бачыў у табліцы, але ў рэжыме пункту

ціск турбо бачыў у табліцы, але ў рэжыме пункту
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 19-05-2013 ў 11:40

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    мне здаецца parzializzazione egr на фіят робяць cos?, рэдка выключаюць цалкам.

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў SandroMarciano Visualizza Messaggio
    мне здаецца parzializzazione egr на фіят робяць cos?, рэдка выключаюць цалкам.
    увага, назваў карт з'яўляюцца тыя, якія з тытана,вы не кажаце па-фазы ўпырску ў старыя commonrail, якая была egr добра выглядае, надпісы чырвоныя і карты, і фамільныя крокам,у fiat не snno, нават ведаю, дзе яны дома думаюць, калі яно выключае або parzializzano есць egr,тут мы гаворым пра карце, мод, зроблены прафесіяналам, і я хацеў бы вашае меркаванне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di cinqueturbo
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    Млечны Шлях
    Паведамленні
    2,407
    Я autoriparatore пачаткоўцаў з ECU,
    і сапраўды, толькі дзякуючы гэтым вялікі форум
    я абмяжуюся толькі ліквідацыі памылак і збояў у працы будучых аўтамабіляў "egr-fap-dpf, так сказаць,
    але я дысбаланс, напрыклад, даць мой погляд, сапраўды, падношу табе пытанне, я на т?,
    але аўтамабіль часткі і хадзі"?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    з тых авансаў машына ідзе па-ранейшаму добра? дзіўна...

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    педаль акселератара факт, cos'? першы раз, калі я, здараецца, divederlo на альфа,? на мой погляд, турба-занадта высокі і фаза ўпырску смешна
    аднак варта тэстуецца уся карта ў цэлым, а не толькі 3 ці 4 дотыку, каб даць каментар рэальнага карту
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    глядзіце...вы dir? мой...авансы мне не падабаецца нічога...занадта шмат градусаў, нават 4.5 градусаў у фінал, пачынаюцца ад IQ і колькасць абаротаў занадта нізка...гэта таго варта...
    на картах педалі, я не хачу...далі 24%, усюды..., ма...
    ціск турбо далі добра 0.33 бар у больш..., якія, як рост ? р? altino па мне...але vabb?...я не люблю нічога, як ? нашмароўваецца на карце...
    я б сказаў, што, калі гэта ? прафесіянал, то мне могуць таксама наняць цэнтрам даследаванняў fiat...ahahhahahahah

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    ідэальны хлопчыкаў было толькі гэта хацела прачытаць,карту не магу адправіць для надзейнасці, але я кажу толькі адно, што мы гаворым аб машыне з аўтаматычнай каробкай перадач, што seghettava так уражвае паскаральнік з пастаянным кліентам, не верыў, можа залежаць ад карты, таму што занадта шмат ўпэўненасці ў mapper,зрабіў карту новая машына ідзе вельмі магутны, з меншым крокам і не больш транспартных адгрузкі значна больш прагрэсіўнай і лінейнай,добра, што да мяне яшчэ зарэгістраваны і сказаў яму, што segettamento не залежыць на карце heheheh,шчыра кажучы, я сказаў кліенту вельмі sfiducioso мы робім так вы мне карту мы адчуваем яе, калі праблема знікне, плаціце мне, інакш па-любому, як гэта было.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    увага, назваў карт з'яўляюцца тыя, якія з тытана,вы не кажаце па-фазы ўпырску ў старыя commonrail, якая была egr добра выглядае, надпісы чырвоныя і карты, і фамільныя крокам,у fiat не snno, нават ведаю, дзе яны дома думаюць, калі яно выключае або parzializzano есць egr,тут мы гаворым пра карце, мод, зроблены прафесіяналам, і я хацеў бы вашае меркаванне.
    выбачайце, я не ведаю, ecm, і калі я адказваў, я не былі поўныя апісання ўсіх карт (дададзена пасля) у любым выпадку, я думаю, што мы павінны праверыць, ці абсалютная значэнне, а не прырашчэнне. сказаў гэта пі? быць карту-й? цяжкае свету...

Іншая рэч, у Fiat ведаюць, усе ў парадку parzializzare ў egr, калі вы хочаце te ne do дэманстрацыі ў прыватным парадку.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •