Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 29

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК L'avatar di aldinik
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60

Альфа 156 1.8 TS і індыкатар падушкі бяспекі.

Дзе-небудзь я ? comparla індыкатар падушкі бяспекі.. і баючыся, што можа паўстаць галаўны працы падушкі бяспекі ў якасці выпадковага выбуху..я пайшла адразу ад электрыка..які робіць дыягностыку
    адзначана, памылка у папярэдняе нацяжэнне рамянеў бяспекі..і я думаю, там можа быць ( нават-чаму? шпіен у чырвоны заўвага падушка бяспекі sial рэмень зашпілены ).
    Я прапанаваў замяніць..ўвесь рэмень..але не мки, пераканаў.
    Я прашу вас, так? рэмень па-ранейшаму працуе добра.. c'? так, для таго, каб скінуць індыкатар?? autocom робіць?? або іншае праграмнае забеспячэнне??
    З павагай

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di mikyrace82
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    146
    ну скінуць...не ведаю, пакуль, вы лепш...кажуць, што калі з'яўляецца індыкатар падушкі бяспекі, не працуюць у выпадку аварыі...я sistemerei добра.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    90
    можа быць, які-небудзь абрыў правады або робіць ілжывы кантакт! калі ласка, праверце паляць правадоў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Томск (CA)
    Et
    54
    Паведамленні
    105
    Citazione Першапачаткова Напісаў rebirthafterrevenge Visualizza Messaggio
    можа быць, які-небудзь абрыў правады або робіць ілжывы кантакт! калі ласка, праверце паляць правадоў
    Дакладнае зрабіце гэтыя тэсты, прапанаваныя
    Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    індыкатар ідзе абнуленне і потым ен, зразумеў ? быў правал у выніку праводкі або нацягвальнік рамянеў бяспекі, якія маюць праблемы autocom гэтыя аўто назад з ночы? відаць, што вам вырашаць я пачаў бы эксперыментаваць.....

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў sno74 Visualizza Messaggio
    індыкатар ідзе абнуленне і потым ен, зразумеў ? быў правал у выніку праводкі або нацягвальнік рамянеў бяспекі, якія маюць праблемы autocom гэтыя аўто назад з ночы? відаць, што вам вырашаць я пачаў бы эксперыментаваць.....
    Па-твойму, з чаго мне пачаць??
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў aldinik Visualizza Messaggio
    Па-твойму, з чаго мне пачаць??
    я стаў бы давяраць думку аднаго profesionista калі вы не ўпэўненыя, звярніцеся да іншага, бачыў таксама кошт і паклалі рамяня, калі прынята падрыўнік, не адчувайце сябе гуляць з air bag, калі не хапае ведаў, adeguade, з'яўляюцца прыладамі бяспекі, пасіўныя, і мы памятаем, што мы працуем на выбуховыя прылады
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    я легенда давяраць u думку экспертаў, з'яўляюцца працы вельмі слабыя, напрыклад, маюць падставы рызыкі, то вы павінны зразумець, калі вы ў стане змяніць усе паясы.........

Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2013
    Паведамленні
    60
    Хвілінку, хлопцы..? відавочна, што я не вырашаць наўпрост, калі не ўпэўнены. Першае, што трэба вызначыць ? ад чаго залежыць загарыцца індыкатар..пу? таксама быць ілжывы кантакт і вырашае ўсе, як мыльная бурбалка...
    Калі c'? мяняць рэмень..прасіць? на падрыўніка. У любым выпадку ў тыдзень я іду на механіка, надзейны, і мы бачым, што ен кажа мне.
    Жанчыны і маторы даюць лепш, чым у 90-е

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    А aldinik часам і нават падробленыя кантакт нейкі раз'ем, як тыя, якія знаходзяцца пад сядзеннем.

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •