Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    12

Info scodifica частковай IAW 4WF FIAT Coup? 16v turbo

Прывітанне ўсім, я пачатковец і, магчыма, здолееце мне дапамагчы...

Аб FIAT Coup? 2000 16v turbo, гэтая мантуе Magneti Marelli IAW 4WF/P8.

Я б мае патрэбу? у riverginare блок кіравання, аднак на кіраўніцтва майстэрні (і іншыя схемы, якія можна знайсці ў сеткі) не аказваецца эбу код, але, наколькі мне вядома, ключ ? з кодам (у мяне няма машыны пад рукой).

Цяпер, як мне перапраграмаваць эбу, каб устанавіць яе на месца і сысці?
    Я не ? ясна, калі есць на самай справе ўстаноўкі 2 (адна з кодам, іншая-без), таму я не ведаю, калі есць магчыма 2 розныя працэдуры.
    Як riverginare блок кіравання, вы можаце растлумачыць?
    Дзякуй.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    Citazione Першапачаткова Напісаў Эль-Berto Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім, я пачатковец і, магчыма, здолееце мне дапамагчы...

Аб FIAT Coup? 2000 16v turbo, гэтая мантуе Magneti Marelli IAW 4WF/P8.

Я б мае патрэбу? у riverginare блок кіравання, аднак на кіраўніцтва майстэрні (і іншыя схемы, якія можна знайсці ў сеткі) не аказваецца эбу код, але, наколькі мне вядома, ключ ? з кодам (у мяне няма машыны пад рукой).

Цяпер, як мне перапраграмаваць эбу, каб устанавіць яе на месца і сысці?
    Я не ? ясна, калі есць на самай справе ўстаноўкі 2 (адна з кодам, іншая-без), таму я не ведаю, калі есць магчыма 2 розныя працэдуры.
    Як riverginare блок кіравання, вы можаце растлумачыць?
    Дзякуй.
    вы павінны перапраграмаваць 27c256...
    вы зрабіце чытанне вароты з УФ і перепрограммируйте з immokiller праблема ? не ведаю, вы так і працуе, чаму? я ніколі не зрабіў

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    12
    Cio? на 27c256, я лічу сябе файлы, такіх як гадзіннік для scodifica у IAW 16F?
    Затым прыступаю да праграмавання EPROM з арыгінальнай карце, што я чытаў у пачатку?

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    няма, трэба перапісаць файл, як ты яго правіць immokiller,вы зробіце чытанне з праграміст экскурсійнае тып GQ4X ПРОГРАММАТОР UPA programmer і інш.... пакладзеце зыходны файл частка працэсаў вароты памяці, але вы можаце выдаляць толькі з УФ-прамянеў, я пабудаваў гэтай скрыначкі, дрэва, лямпа, бактэрыцыдны-для акварыума гэта фіялетавы пачынаю памяці ў межах трыццаці секунд, і ? цалкам адменена працэсаў з immokiller і напісаць прабач ў цокалі ecu блокаў эбу код пад калонкай і паспрабуйце..запэўніваю вас, працы, чаму? я не ? калі-небудзь яго асабіста

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    12
    Зняцце эбу код..... затым павярнуць ключ (з EPROM "змяненне" і без ўключэння рухавіка), а затым варта пачакаць, пакуль індыкатар code патухне?
    А потым вярнуся назад арыгінальная карта, падключыце блок кода, а на месцы, так?
    Я не ? ясна адно: калі Immokiller мяне выцягвае карту арыгінал (што ? стандарт), што мне трэба пайсці і прачытаць? (пры ўмове, што gi? карту .ori)
    Таму тое, што мне рыхтуе Immokiller ? толькі EPROM, што я "rivergina" мікракантролер?
    Выбачайце, але ? у першы раз, і я не хацеў бы нанесці шкоду....

PS
    Я не магу запампаваць файл.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    няма, вы зрабіце чытанне 27c512 арыгінал ? каб быць спакойнымі ў выпадку не запальвання, а калі не выходзіць паўтарыць арыгінал, і вы прымацаваныя...
    рэдагаванні файла flash 27c512 з immokiller з правам модулі, а затым rimonti у mememoria ў гняздо, то цяга ў гэтай скрыначкі-code і калі пакласці карціны " шпіен, чэргаў не ўключаецца проста, як правіла, у старых аўтамабілях трэба або гарыць, або не гарыць, аўтамабіль павінен сысці, калі scodifica ? правільна

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2014
    Паведамленні
    12
    Ах, але не так? адвядзі цалкам прылада.....
    Я буду трымаць яго ў якасці апошняга сродку, я б аддаў перавагу выкарыстоўваць яго, калі c'? так.

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    87
    я не ведаю, каб зрабіць scodifica часткова на гэты ecu, як трэба рабіць...я знайшоў інфа для агульнага

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    для частковага трэба чытаць mcu 68hc11e1 з праграмістам, тыпу упа " і " усе fffff( каб маляня перапланаваць ў 27cxxx)

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2013
    Паведамленні
    54
    Часткова вы можаце зрабіць як для 8F г. д., з яго спецыяльнай.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •