-
Апошняе абнаўленне для GP Abarth 155cv да серыі.......?
Прывітанне ўсім,
я хацеў бы задаць вам пытанне,
у мяне есць bmw першай серыі 155cv супастаўляецца, што перыядычна загараецца кантрольная лямпа няспраўнасці і памылкі, якія d? ? код без абазначэння, што ў TEXA кажуць, не адпавядае змешвання не правільна....... цяпер жа інжынеры кажуць мне, што ? агульная праблема для тых, супастаўленыя і якія на працягу некаторага часу існуе абнаўленне, якое робяць у abarth, які ураўнаважыў б гэтая праблема.......
Цяпер, хто-небудзь s? pi??????
? для выпадку толькі КРЫЧЫ, якая вяртае аўтамабіль у арыгінале, а затым, адпаведна вырашыць гэтую праблему, перапісаўшы МОД ці на самай справе існуе новы ORI з (не s?, сказаць, ipotizzo...) линеаризации датчыкаў і, такім чынам, абмежаванні счытвання параметраў pi? высокія, на якім вы можаце вярнуць змены, ухіляючы праблемы пачатковага рэальны?????
калі хто-то захоча, можа снд??
Дзякуй
-
савет ? зрабіць агляд змены электроніка спадзеючыся, што вопыт і веды больш, калі з электронікай зыходнай праблемы не ўзнікне l памылка ? змены электронікі...я ніколі не чуў tjet арыгінальныя праблемы з паліўнай/шпіен і, тым больш, не абнаўленняў, для ліквідацыі падобных праблем.
-
Прывітанне,
адзінае, што s? pi? і, што яны замянілі датчыкі ціску і мне здаецца, што бензін з тымі, СС (той жа версіі, першая серыя), але не s? калі ? было зроблена linerizzazione......было неабходна.
калі вы ведаеце, як праверыць ці дзе знаходзяцца адрасы ўпраўлення гэтых, вы можаце пісаць іх?
Дзякуй
-
у выпадку замены датчыка, як-небудзь ? неабходна скарэктаваць дадзеныя новага датчыка на карце, вядома, але нават калі б ен быў зменены датчык ціску l памылка наведзена не было б смесеобразования ад залішняга ціску або рэгулявання ціску
-
няма датчыка ціску, але, як вы кажаце, змянілі таксама датчык ціску бензіну...... можа быць, яны ідуць linearizzati....... гэта сумневы ў тым, што я ? прыйшоў! у вас адрасы, каб праверыць гэтыя два датчыка??????? колькі балаў трэба рэдагаваць????
-
датчык ціску паліва?
рэгулятар ціску бензіну ў выпадку, калі...то, не пойдзе ніколі не зменіцца, калі не выйдзе з ладу, ніколі не выходзяць устаноўлены тыя, якія рэгулююцца асіметрычныя
-
вось s? што такога павінны былі замяніць тое, СС.....
-
трэба толькі зрабіць тэст, усталюйце зыходны файл, і калі памылка не ўзнікае, вы ведаеце, упэўнены, што праблема ? быў створаны з дапамогай змены электроніка, датчык ss ? ідэнтычны версіі ніжэй, чым, як правіла, заўседы лінейнае ціск бензіну ў залежнасці ад ціску ва впускном.
-
Добры дзень, я прапаную пакласці файл ori затым зрабіце прыгожы скідаецца ў errorie скінуць параметры autoadattativi і нам хадзіць больш? у нейкі дзень. Такім чынам, вы зможаце вярнуць усе значэння на месцы. Калі вам не ад іп? праблемы азначае, што файл мод нейкі мяшок.
NB той тып аўтамабіля ідзе перанесены з дапамогай інструмента stekio, каб мець адносіны лямбда-аптымальны.
У курсе, калі ваш трэнер зрабіў адлюстраванне з дапамогай гэтага інструмента
-
не ? неабходна праверыць stechio з дадатковымі інструментамі, тое, што вы бачыце гняздо дыягностыкі ? pi? што дастаткова для рэгулявання...і дадам, што калі ў вас есць веды ? дастаткова ўсталяваць дакладнай стратэгіі, што рухавік ператворыцца так выдатна, як вы ? значэнне l электронікі.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума