Прывітанне людзі, я пачатковец у гэтых частках я прытрымліваюся за сайт якое-то час, і я вырашыў зарэгістравацца, каб увайсці ў чынам, pi? паглыбляцца ў "свет карт"![]()
Прывітанне людзі, я пачатковец у гэтых частках я прытрымліваюся за сайт якое-то час, і я вырашыў зарэгістравацца, каб увайсці ў чынам, pi? паглыбляцца ў "свет карт"![]()
добры дзень,калі мы будзем прытрымлівацца некаторы час, вы павінны ведаць, што мы крыху пераборлівыя ў раздзеле прэзентацыі, таму калі вы напішыце ваша імя,узрост,род заняткаў і дзе вы знаходзіцеся, мы будзем рады.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Cero-абавязкова!цікава, апраўданнем для бяздзейнасці.
Мяне клічуць Адам, мне 29 гадоў і я з Портоканноне весцы ў правінцыі Кампобассо, у некалькіх кіламетрах ад узбярэжжа Молизе. Праца ў кампаніі, праводкі і зборкі электрычных і электронных кампанентаў. Свет рухавікоў ? мая запал, асабліва такія два колы. Я раблю "механік", каб запал, наўмысна паставіў у двукоссі, чаму? я не вызначаю гэтага, але, калі c'? жаданне, і, перш за ўсе, цікавасць не перастае вучыцца, і я спадзяюся, што давялося быць у патрэбным месцы, каб зрабіць першыя крокі на ўсе гэта? што тычыцца электронікі, рухавікоў![]()
Сардэчна запрашаем таксама на маей баку, механік па прафесіі, вашага дылетантызму ад механічных спадзяюся, што абмежаванні толькі на вашы веды па гэтым пытанні,я вам скажу там? чаму? ? карабель, разнастайны і не заканчваецца ніколі inparare, хто кажа, што ? прыехаў ? страціў
Неўтаймаванай запалам, каб усе, што мае рухавік унутранага згарання:)
сардэчна запрашаем....![]()
Сардэчна запрашаем....
сардэчна запрашаем![]()
сардэчна запрашаем паміж намі
Сардэчна запрашаем.
Прывітанне і дабро запрашаем