Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21

Lightbulb Меркаванне аб файле Альфа 156 MOD

Усім прывітанне, пасля маей прэзентацыі дзен таму, вяртаюся зноў на форуме, некаторыя пытанні мне патрэбна дапамога вас, эксперты!
    Я змяніў файл крычы мая альфа 156 1.9 jtd з ecm 2001.6.3-я праверыў з titanium v. 1.61 цяпер мне сумнеўна, што драйвер
    2001 года і тытан не правільныя, але не іншых! або 115 або 110 л hw 0281 010 335 sw 1037 35 1517 ? тое, што мне трэба, каб супаставіць, cks 4C3 A79 файла крычы. Як тытан, што мяне бачаць іншыя ж, што drv з маркіроўкай 156_335 але 115 конскіх сіл, і іншы 020_733 110 л. с. а c'? яны яшчэ па-ранейшаму, файл, які вам плакат? і быў зменены з 156_335 ў cks ставіцца да еўра 3 jtd fam 9 усе ў зяленым, па-вашаму, я магу працягваць эксперыментаваць на файл врі з гэтага драйвера? ці хто-небудзь з вас ласкава даць мне паштовы dvr справядліва заўседы, калі мае змены ад мяне, унесеных трэба майстраваць!! выпусціў свой бюлетэнь № крытыку і ўсе .. я хачу даведацца, а ? для гэтага, што я падпісаўся ...
    File Allegati Файл Ўкладання

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    драйверы:

A156_335
    A335_054
    A367_363

усе яны цалкам сумяшчальныя, нават калі я, па логіцы, я б выкарыстаў першы,што тычыцца карты, я б з больш логікі і палітыкі ўсе карты ўпырску і педалі,для астатніх-можаце ісці.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    прывітанне msport, што вы маеце на ўвазе іп? логіка? я падняў ўсяго на 10% занадта шмат? дзякуй, заўседы ваш даступнасць

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    Citazione Першапачаткова Напісаў romeo156 Visualizza Messaggio
    прывітанне msport, што вы маеце на ўвазе іп? логіка? я падняў ўсяго на 10% занадта шмат? дзякуй, заўседы ваш карыснасць?
    логіка азначае, логікі,мае сэнс усе 10%?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    10% карты ін'екцый і педалі астатняе вы сказалі, што добра! cos'? вы думаеце, што не ў парадку з картамі ін'екцыі? што я павінен паўтарыць?
    я, перш чым скончыць яго, я прачытаў шмат вакол, як павялічыць, і я быў упэўнены, што зрабіў добрую карту, каб? засталося сумневаў у драйвер, але цяпер я ведаю, што 156_335 ? сумяшчальнасць дзякуючы табе? я таксама чытаў, што можа блакаваць эбу ў напісанні, і я рыхтуецца харчавання для батарэі, каб пазбегнуць непрыемных сюрпрызаў, для? чытаючы тут і там, c'? хто кажа, што edc15 проста супаставіць і c'? той, хто кажа адваротнае, і гэта мяне палохае затым я азнаеміўся з гала 1260 перапісаць ecu я хацеў бы выкарыстаць што-нешта іншае, mpps 12?? калі не атрымаецца! што вы мне параіце msport

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    я заяўляю, што гэтая карта была зроблена ў%, і я ведаю, што што-то ? няправільна, для гэтага я прашу вас парады, каб даць мне савет, што палепшыць! мне не патрэбна новая карта, калі есць, і я ўжо? адзін, я прашу толькі саветаў, што я павінен палепшыць, пакуль не пратэставаная, баючыся распластоўванню машыны!!!

і праўда, што абмежавальнік ціску ў рампы, пачынаючы павялічваюцца ледзь-ледзь больш? па параўнанні з ціску ў рампы??? я стаўлю ўсе 5% карту педаль добра cos? 10% ці я павінен abbasare у якой-то момант??? я чытаў некалькі ў тэме, і кожны кажа свае, але мне здаецца, не варта эксперыментаваць і спрабаваць, у мяне толькі адна машына, і калі б мяне ўшчэнт, я caxxi!! я спадзяюся, што хто-то pazientoso мой ідзе насустрач і дае мне карысныя парады...загадзя дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    123
    Прывітанне, рамэа, лепшы спосаб даведацца ? чытаць шмат, і паспрабаваць, каб убачыць, што вы атрымаеце.
    Я на маім edc15 я страціў рахунак пісання, якія я зрабіў з старога пеўня 1250.
    Па вопыце, на маей машыны, я магу сказаць, што нават калі па памылцы мы час загрузкі файла на іншым абсталяванні, і вы будзеце перайсці ў паніцы, чаму? не ставіць яшчэ на матацыкле; не турбуйцеся : паўтарыць другі раз, і ўсе становіцца на свае месцы.
    Давай скарб саветаў msport ? тых, хто, безумоўна, мае вялікі вопыт за плячыма.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў lupak Visualizza Messaggio
    Прывітанне, рамэа, лепшы спосаб даведацца ? чытаць шмат, і паспрабаваць, каб убачыць, што вы атрымаеце.
    Я на маім edc15 я страціў рахунак пісання, якія я зрабіў з старога пеўня 1250.
    Па вопыце, на маей машыны, я магу сказаць, што нават калі па памылцы мы час загрузкі файла на іншым абсталяванні, і вы будзеце перайсці ў паніцы, чаму? не ставіць яшчэ на матацыкле; не турбуйцеся : паўтарыць другі раз, і ўсе становіцца на свае месцы.
    Давай скарб саветаў msport ? тых, хто, безумоўна, мае вялікі вопыт за плячыма.

дзякуй за савет lupak!

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    з цяперашняга карту не зрабіць ніякай шкоды паспрабуйце гэтак жа, і вы разумееце, як гэта ідзе,для астатніх я б сказаў, перарабіць карты ўпырску і педаль, даючы трохі прагрэсіі расці,я маю на уласнасці jtd 115cv з сто пісання, а затым я адчуў на ўласнай шкуры,цяпер або зрабіце, як я зрабіў,ці вы належыце на прафесіянала, а затым скапіяваць і сістэмы на свой густ.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Паведамленні
    21
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    з цяперашняга карту не зрабіць ніякай шкоды паспрабуйце гэтак жа, і вы разумееце, як гэта ідзе,для астатніх я б сказаў, перарабіць карты ўпырску і педаль, даючы трохі прагрэсіі расці,я маю на уласнасці jtd 115cv з сто пісання, а затым я адчуў на ўласнай шкуры,цяпер або зрабіце, як я зрабіў,ці вы належыце на прафесіянала, а затым скапіяваць і сістэмы на свой густ.
    дзякуй 1000! applichero` вашыя парады, потым мне далі " жывы карту зменены! прывітанне msport

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •