хлопцы, сення адзін сябар-калега, да якога я раблю сэрвіс files on line сказаў мне, што ен хацеў, каб rimappassi адно 147 1.9mjet 150cv, што зусім дрэнна,памер як ні дзіўна, і многае іншае, што я не тут, каб паказаць,тады я сказала, ну дзіўныя карты, ад некампетэнтных гэтага я бачыў, але ў аснове сімптомаў, што вы кажаце, будзе " механічныя праблемы, і не залежыць ад карты,у гэты момант уладальнік кажа, што першапачаткова гэта было добра, і што праблема паўстала пасля супастаўленні, але ен упэўнены на 100%, у залежнасці ад славы rimappatore, што не залежыць ад карты, і які мне выклік, каб прымусіць яго ісці добра, і моцная машына пасля маей супастаўленні у гэты момант ўпэўнены ў тым, ці мой, я сказаў яму, калі вы чакаеце 15 хвілін адправіць вам карту толькі, што ен мне спатрэбілася 17 хвілін, хехехе ну вы думаеце, што вы бачылі файл mod папярэдняга rimappatore тут размешчана, як веру, што гэта скончыцца?
я выдатна, што ен спрабаваў ці хацеў рабіць, але без поспеху, але з вас слова, што вы думаеце, пасля прагляду файла мод?
супастаўленні выплачваецца 200€
файл ori знайсці яго тут у базе дадзеных' 533_727
http://www.professionalchiptuning.ne...hp?42-Alfa-147