Прывітанне, хлопцы...Я прачытаў Suzuki Swift 1.3 75cv. Файл ложак ад пеўня, ? 2mb, для? sfogliandolo, мне не ўдалося знайсці зону карты педаль. Чаму? Файл ? правільна?
Прымацаваны файл...
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 18-07-2013 да 10:19
Прывітанне, ? здарылася са мной, у гэтыя файлы чытаў, паслядоўны павінен быць 2,5 а не 2, з-за гэтага адсутнічаюць некаторыя карты.
Недахоп у bdm і вы ўбачыце, што c'? усе, я б не стаў давяраць пісаць тое, што вы чыталі
Ммм, але я знайшоў іншы файл увесь у сеткі, ад 2 мб, што за? паказвае карты педаль. Як ты сказаў, я не давяраю нават я пісаць...
Я спрабую зрабіць яшчэ адно чытанне з паслядоўнага порта? Мне здаецца, што інтэрфейс рабіў абярыце ЎВЕСЬ або ТАБЛІЦЫ...
певень на гэта павінен чытаць файлы па 2,5мб!
калі вы знайшлі файл у 2 мб ? чытаў, у bdm або праз паслядоўны порт іншы інструмент.
прачытайце яго да канца з kess, або перайсці ў bdm з гала
Пасля я спрабую зрабіць іншы для чытання з паслядоўнага порта. Калі не Ідзе, avr? мой першы esperienzain bdm такім чынам, іншы для чытання, я думаю, было зроблена з kess, але не ? у маім распараджэнні..
Сапраўды, я, здаецца, 84 мін.... Але запісы там будзе гэтак жа? У адваротным выпадку, пакуль не заканчваецца, sar? у batticuor... AAltra што. Маючы файл, 2,5 мб,калі збой у паслядоўны, ен аднаўляе ў bdm?