Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 15

Абмеркаванне: Пачатак для неафіта

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di flamingsn3Ak3r
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215

Пачатак для неафіта

Усім прывітанне.

Я збіраюся пачаць працаваць на ECU аўтамабіля.

Я заяўляю, што ў мяне невялікая знаемыя з дыягназам, перапрызначэньне, а не пасаду ў галіне рухавікоў.

На дадзены момант у мяне толькі адзін кабель VAG KKL (16pin - USB) апошні SW "перахаднік 16 pin - 6pin" і "перахаднік 16 pin - атакі fiat".

Акрамя таго, я толькі ECM2001.

- Ад таго, што я чытаў на форуме, неабходна адбіраць да файла з пашырэннем ".ori" праграмнае забеспячэнне адрозніваецца ад ECM2001;? я не ведаю, які выкарыстоўваць.

Я хацеў выкарыстаць SW, скажам, падыходзіць трохі для ўсіх аўто і не адзін сезон, калі гэта магчыма. Вы што параіце?

- Я чытаў, што, каб зняць карту з дапамогай ELM327 ці "Пеўнік". Ці магу я выкарыстаць мой VAG KKL ці я павінен абавязкова купляць іншы інтэрфейс?

- ECM2001 ? адным з шматлікіх SW для перапрызначэння. Ne рэкамендацыі і іншыя лепш, ці я магу выкарыстоўваць гэта?

Прабачце, калі падзел ? не той ці я быў незразумелым або нават гэта doamnda ? быў змешчаны ў іншай тэме.

Калі c'? сколкава? калі вы можаце мне адрасаваць праз спасылку, калі есць тэма падобных, якія адказваюць на мае запыты, так? змагу дадаць.

Вялікі дзякуй!!!

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    фиано-рамана
    Паведамленні
    218
    тое, што вы кажаце, што гэта ўсе, лопнуў вывучае ўнутры форуму, так вам ідэі больш ясна

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    факты да культуры на форуме, а затым вы пакладзеце руку..паглядзець праглядаеце ці вы зможаце зразумець ..!!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    дзякуй за адказы, што тычыцца матэрыялу, з купіць, каб пачаць, што параіце?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Добры дзень, у вас есць ідэі, трохі заблытаным, пачнем з сказаць вам, што ecm служыць толькі для змены карты, на машыне, а vag або іншымі суб'ектамі аналагічнага тыпу elm autocom г.д... sonk інтэрфейсаў для самодіагностікі " i'll якога не могуць чытаць і пісаць на аўтамабілі.
    Для таго, каб чытаць розныя ecu павінны мець інтэрфейс тыпу mpps,пеўнік і г.д... пасля чытання рэдагаванні файла з ecm пасля змены напішыце зноў, выкарыстоўваючы інтэрфейс, які вы выкарыстоўвалі для чытання. Больш ці менш гэта кароткі агляд, але я раю вам, як ужо іншыя карыстальнікі зрабілі для вывучэння трохі на форуме, таму што, паверце мне, калі вы не ведаеце, што вы робіце, вы робіце пашкоджанні... спадзяюся, што дапамог

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    mjet10 ты быў рэальна дапамагчы, прашу-іншая справа, mpps і пеўнік у іх праграма для зняцця файла, а не ідзе, спампаваў з сеткі?
    Акрамя таго, якія парады паміж mpps і пеўнік?

Прабачце за мае недакладнасці, але з праграмай для матацыкла, я заўседы выкарыстоўваў KKL, каб зрабіць усе.

Яшчэ раз дзякуй.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    Віншую mjet10, з вашага ўмяшання ў вас падвеў вынікі працэсу ў тым, каб ставіць дыягназы і рабіць remap, як правіла, гэтыя адказы, якія чакаюць сваіх менш вопытных.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2014
    Паведамленні
    163
    Вядома, есць праграмы, каб чытаць і пісаць, але ты ўсе ж хацелася б зрабіць для работы, хобі або проста для вашага аўтамабіля? Дзякуючы запалу рухавікі :-)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    153
    Апошняе, што і pi? важна пераразмеркавання, а не як зрабіць дыягностыку, таму што, калі вы пішаце ECU блок і заўседы за вуглом, і потым болю , перш за ўсе, вырашыце, як вы сказалі, што вы хочаце зрабіць, толькі машыны, у прыватнасці, або працаваць на іп? машыны

Дата Рэгістрацыі
    Май 2014
    Болга
    Лукка
    Паведамленні
    215
    На дадзены момант lavorer? на мае аўто і я 2: Volvo V70 TDI антэ 2000 і Toyota Yaris 2010 года; відавочна, так як дыягназ, які, як картаграфаванне,
    у дадатак магчымасць? для таго, каб выдаліць розныя лайна (EGR etc).
    У будучыні, калі avr? даведаўся lavorer? таксама на іншыя аўтамабілі.
    Таму я магу сказаць, што ? для хобі, нават, чаму? калі ў рабоце c'? запал не пу? патэлефанаваць на працу (філасофія жыцця).

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •