Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 65

Абмеркаванне: Info panda 4x4

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

Info panda 4x4

Не ведаю, калі гэта ? у правільным раздзеле, і нават калі такое пытанне ? значэння з, форум? я спрабую тое ж самае.

У мяне есць panda cross 4x4 2005 75cv, што практычна страціў прадукцыйнасць і пасля гэтага шмат доказаў не прыйшоў****. Я памяняў датчык выдатку паветра, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог, датчык ціску турба, выдалены каталізатар і не памятаю + што, але, на жаль, не абуджаецца ад спячкі, у якой ? падзення.

Я зусім спантанна ў гэты момант інкрымінаваць эбу, што, вядома, не выяўляе якіх-небудзь памылак у дыягностыцы, але, можа быць, што вы як навучыцца? дзе-значэнне ў flash, і аўтамабіль не працуе ў доўг??

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    я думаю, што хацеў бы выключыць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Не ведаю, калі гэта ? у правільным раздзеле, і нават калі такое пытанне ? значэння з, форум? я спрабую тое ж самае.

У мяне есць panda cross 4x4 2005 75cv, што практычна страціў прадукцыйнасць і пасля гэтага шмат доказаў не прыйшоў****. Я памяняў датчык выдатку паветра, клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог, датчык ціску турба, выдалены каталізатар і не памятаю + што, але, на жаль, не абуджаецца ад спячкі, у якой ? падзення.

Я зусім спантанна ў гэты момант інкрымінаваць эбу, што, вядома, не выяўляе якіх-небудзь памылак у дыягностыцы, але, можа быць, што вы як навучыцца? дзе-значэнне ў flash, і аўтамабіль не працуе ў доўг??

а гэта не можа быць твае пачуцце? ? давялося маей дачкі alfa 159 150cv праз некаторы час кажа мне, тат? гэты аўтамабіль мае некаторыя праблемы, раблю дыягностыку кіравання некаторыя рэчы, але не адлюстраваны нічога ненармальнага, то defappo і rimappo, яна, тат? ? бомба,праз некалькі месяцаў я паўтарыў яшчэ раз, што машына не хадзіў-ы?.,тое rimappo зноў, трохі больш, але на гэты раз ролік і ў мяне графік, і я не буду нічога казаць маей дачкі, тыдні два f? тая ж гісторыя ролік новы магутнасць і прадукцыйнасць ідэнтычныя раней, смактаў адбываецца??? што ен abbituata і першапачатковага пачуцці знік, як і да любой, што вы abbitua да novosti?.
    думае, што ен можа быць паспяховым, нават табе!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    але там fap гэтай панды?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di dvdtuning
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Фрозиноне
    Паведамленні
    906
    І эфект звычкі...можа таксама быць звязана з нейкай механічнай часткі, але ? цяжка.

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    я не думаю, што панды, як blackwolf, але некаторыя з яго кліентаў у аўтамайстэрні.таму эфект звычкі blackwolf не пу? ен на гэтай машыне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Махачкале
    Паведамленні
    21
    Але, колькі ен км гэта панда?

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Прабачце мяне, калі я не адказаў раней...

На практыцы аўтамабіль ? мой кліент і не мой, таму хацеў бы выключыць апрыеры пытанне адчуванне, таму што я адчуваю, многія з гэтых аўтамабіляў, і я добра ведаю, як яны сябе вядуць, па меншай меры,**** llo прадукцыйнасці.
    Як < ен не належыць вельмі добра, мае мае каля 200.000 на крупы, для? у ****llo рухавік у парадку, так як іншыя ? браніравалі рэгулярна належнае тэхнічнае абслугоўванне, у тым ліку размеркаванне (з улікам зносу на гэтыя аўтамабілі).

Не Фап, і ўсе, што есць? што можа быць, я змяніў з выпрабаванні матэрыялаў адноўлены ў майстэрні. Адзінае, што я не змяніўся ? рэгулятар ціску паліва, ен злачынца...

Не гэта бяспечна пачуцце, таму што, калі яна прытрымліваецца кандыцыянера, цяжка прымусіць яе падняцца абаротаў, асабліва да мінімуму, і на шашы робіць намаганні, можа дасягнуць 120KMh.
    Трохі адрастаць я знайшоў, адлучыць раздым датчык выдатку паветра, у здагадцы, думаючы, што гэта праблема кантактаў я змянілася і цнатлівую ж (новы), але нічога... звычайная сітуацыя.
    Апошні раз рэдагавалася blackwolf76; 21-07-2012 ў 23:39

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    адлучыць відэльцы з 4 фарсунак,адлучыць раздым ад рэгулятара ціску помпы.пераход з bosch па параметрах і выбраць ціск дызельнага паліва. Зрабіце стартар і паглядзець ціск фарсункі і рэгулятар адключаны).калі помпа ? ок, вы кідаеце каля 200bar,калі табе за 70 або 80, недахоп кантраляваць pompista

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Калі ? гэта верагодна, у мяне есць запас добры, атрыманай з рухавік зламаўся. Хоць не думаю, што ен даў, што рухавік працуе як гадзіннік, у выпадку, калі няспраўны помпа, як правіла, зразумела, адпраўляюцца...

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •