-
Volkswagen cc 2.0 tdi bmt 200cv павелічэнне расходу помпы
Добры вечар усім,хто-небудзь ведае, ці ен ніколі не знайшоў параметру вы можаце змяніць, каб aumentere ў ****llo расходу помпы 2.0 tfsi бензін,фабрыка павінны быць каля 11500mbar,калі вы ведаеце адрасы куды пайсці дзейнічаць? Дзякуй усім.
-
вам не трэба нічога, павелічэння ціску ў рампы, калі не c ? на фактычнай патрэбы? (перапад ціску рэзкі фарсунак з-за вялікі попыт), як і на дызель!
толькі, што ўсе яны мацуюцца з павелічэннем ціску да форсункам!
-
Кажуць, што павялічыць губляецца адтуліну ад 5marcia на 5800, паставіўшы шосты
-
кажуць, stupidate!
калі мець іп? паліва вы павінны выкарыстоўваць усе павелічэнне ціску ў рампы, то вы ? менавіта месі дрэнна
-
У любым выпадку ? сімптом, які выяўляецца ў 2.0 tfsi, і для яе вырашэння робяць гэта змена
-
без гонару магу сказаць, што ведаю, як мае кішэні дыспетчары tfsi і tsi, і нягледзячы на тое, выклікала зробленыя тон я ніколі не чуў, няспраўнасці, якія вы апісалі, на рухавікі арыгінальныя.
-
Я кажу пра машыне з папраўкамі, адлюстраванне і разгрузкі,і асабліва, калі вы монтируете k04
-
няма, як правіла праблемы, якія вы згадалі, я выявіў, ні на рухавікі арыгінальныя і ні на рухавікі цалкам гатовыя...яшчэ, толькі змены з k04, фарсункі, ic, etc etc ? простыя рэчы, як змены контуру...і працуе ўсе па той жа логіцы dell арыгінал!
-
Вы prelatico падрыхтоўкі для 2.0 200cv?,але за кошт устаноўкі k04 вы прыходзіце да ****lli tts?кажуць, што ў эбу s3 або tts маюць значэння нашмат адрозніваюцца ад 200cv
-
залежыць ад мэты, калі вы аддаеце перавагу надзейнасць? ад tfsi 200 л., адпаведныя змены ўжо вядомыя, вы робіце прыкладна 350 конскіх сіл і 510 нм...як з мкпп, што з dsg (пераназначаны, вядома).
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума