Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 17
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300

Машына, здаецца, вярнулася арыгінал, пасля аварыі.................

прывітанне ўсім,
    я ? поспех рэч надзвычай дзіўным......аднаго майго кліента, якому я нанес на карту кіравання (Gpunto abarth) адразу пасля аварыі і зрабілі пераставіць машыну, цяпер, здаецца, ідзе як арыгінал.......што можа быць?

за выключэннем, што ў кузаве ўсе яны перапраграмаваць блок кіравання, так як rileggendola я знайшоў, што мой файл, механіка ? ок....... з чым гэта можа быць звязана? ен нейкі абароны?

у дыягностыцы не d? памылак няма n? з texa n? з examiner.......

дзякуй

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di robby51039
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    quarrata (PT)
    Паведамленні
    163
    меў пашкоджанні ў пярэдняй частцы? радыятар интеркулера або пашкоджаных труб?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di sno74
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    641
    вы ўпэўненыя, што аўтамабіль, не ? праход fiat у адваротным выпадку, калі ласка, праверце, добра як сказаў робі.....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    здарылася са мной такое, у рэшце абнаўлення ў доме маці, і я павінен быў перапісаць файл мой.

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    Прывітанне,калі Rileggendola вы знайшлі ваш файл праблемы, то і механічна кіраваныя часткі, аварый не было, cio? што не есць што-то пашкоджана тып трубы, etc.. ці не пераехаў слімак кампрэсара з ўдару..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    калі ў вас есць магчымасць? атакуе дыягностыкі і чытайце розныя параметры, якія ведаеце, карту, што значэння ў вас устаноўлены, калі вы знойдзеце тое, што вы не вернецца вы ведаеце, дзе можна ўбачыць праблему. Мне ? поспех пасля таго, як кліент даў расколіну ахаладжальніка наддувочного паветра, што пасля таго, як быў усталяваны carrozz, здавалася, не быць іншых пашкоджанняў аўтамабіль было добра а потым усе горш і горш з цягам часу, таму што ахаладжальнік наддувочного паветра па меры адкрываў. Як сказаў праверце, ці добра механіка, перш за ўсе, з турбонаддувом і c.ці

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Калі ў вас страты на выцяжной трубы вы можаце даведацца з таго, што ў дыягназе справа? паветра вызначае датчык выдатку паветра ? вельмі высокі, калі задавите ўсе. Я таксама думаю, што гэта што-ы? хутчэй за ўсе!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    300
    Прывітанне ўсім,
    нават для мяне праблема, можа знаходзіцца там, замест таго, трубаправоды усе ок! і для pi? я не памылкі без дыягностыкі..... я не хацеў бы, што праблема крыецца ў датчык выдатку паветра, для? я чакаў, што мне будзе выдадзена памылка.....

вельмі дзіўным......

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    ну, гэта можна праверыць з дапамогай дыягностыкі паглядзець масу паветра мэты і адносінах, чым вымяраецца і паглядзець адразу, калі яны супадаюць, або менш, калі значэнне ? няправільна вы ведаеце, што ? ен.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Увагу, калі аўто аварыі пярэдні...бывае тааак часта на mjet...перамяшчэнні ці старая ў chiocchiola турбіны...кантралюе ціск наддува мэта і вымяраецца

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •