Аўтамабіль ў пытанне ? A6 2005 года. Хто-то мае схему або ? ведаеце, як мост?![]()
Аўтамабіль ў пытанне ? A6 2005 года. Хто-то мае схему або ? ведаеце, як мост?![]()
замак рулявога колы, то можна "мост" толькі ў той момант, што ? адключаецца, калі вы не можаце выключыць яго. не вось так
я спешыўся і адключаецца, даючы харчаванне motorino. цяпер, як я павінен паступіць?
у адпаведнасці з м? вы можаце паспрабаваць запусціць ток на электрарухавік з рэл? падраздзел, які яго корміць, як толькі уключыце карціна...вы павінны бачыць? калі гэта завод, звонку не v? у "канфлікт" з завода бягучай....
але і чаму трэба рабіць гэтую аперацыю??
Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
у automoblista стварае чэргі, нават у руху...
? быў уведзены электроблокировка, я спрабаваў з scodifica але нічога...я зняў ствол, вызваліў блакуе рулявое кіраванне, і цяпер не хацелася б, прыйдзецца ўсталяваць усе з рызыкай зноў зняць, улічваючы, што я чуў, што калі колы не абыходзіцца не ўключаецца, нават карціну.
прывітанне, а цябе аўтамабіль? калі я правільна памятаю карты рулявога кіравання мае функцыю immobilizatore,так ? маршрут, аўтамабіль не павінен адправіцца
Прабачце, але вы не можаце зрабіць просты дыягназ і паглядзець, калі c'? некаторыя праблемы...?Хоць карціна не ўключаная, вы зможаце дыягнаставаць што-то і паглядзець, калі есць праблемы... чаму? колы павінны быць таксама закадаваная, так што не ? так жа проста, як мяркуе манро.... Але потым, астатняе працуе..? магутнасць акумулятара ? добра ці ? нізкі..? гэта таксама паглядзіце ў шматфункцыянальны дысплей, паклаў у цэнтры прыборнай панэлі...
Чаму? на тых аўто c'? датчык на акумулятар, які цябе кантралюе стан акумулятара, і вам перадае інфармацыю на шматфункцыянальным дысплеі, калі напружанне ? нізкім, таксама можа не выконваць пэўныя функцыі,...
Апошні раз рэдагавалася leandro89; 22-01-2014 да 21:15
аўтамабіль не абыходзіць я пракляты, электроблокировка...і ? ен, што ? зламаўся...я зрабіў усе тэсты..
gi? табе я напісаў вышэй ? бескарысна, што есць вы страціце час, замак можна абыйсці, толькі калі ? у рэжыме? адмыкнутая і я думаю, ці не ? у вашым выпадку, калі вы можаце разблакаваць яго можна абыйсці яго ? бескарысна, што вы шукаеце, і спадзяецеся, рулявога кіравання, злучаецца з can, а калі няма ? падлучаны і працуе машына, вы не частка, вы можаце абыйсці яго, калі ? басейн, або на горы і спрабуе разблакаваць прылада пасля bypassi або купіце новы і закодируйте вам пін-код