Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231

выпраўленьне памылкі dtc датчык ціску fap

хто-небудзь з вас калі-небудзь зняў гэты тып памылкі, датчык ціску fap..su freelander 2.2td4 150cv 2007 года???
    я прыкладаю файл і errorei ...,,я depappando і я не хацеў бы conprere няспраўны датчык дзякуй...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); да 10-06-2013 14:25

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне,вось трохі rognose вы павінны прытрымлівацца працэдур перад прымусовай рэгенерацыі і выдалення памылак DTC і г.д...да таго, працэсы, файлы, ori, калі вы можаце таксама замена fap,вы гэтыя памылкі класічная, вядома, у вас есць засмечаных фільтра і датчык рэгіструе вялікі ціск, для выдалення dtc трэба адлучыць трубкі пад датчык дыферэнцыяльнага перайсці ў дыягностыцы і сцярыце ўсе,вы павінны таксама праверыць трубы, калі яны вольныя, калі ок, калегі, усе, вядома, трэба свідраваць нават Fap!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    прывітанне,вось трохі rognose вы павінны прытрымлівацца працэдур перад прымусовай рэгенерацыі і выдалення памылак DTC і г.д...да таго, працэсы, файлы, ori, калі вы можаце таксама замена fap,вы гэтыя памылкі класічная, вядома, у вас есць засмечаных фільтра і датчык рэгіструе вялікі ціск, для выдалення dtc трэба адлучыць трубкі пад датчык дыферэнцыяльнага перайсці ў дыягностыцы і сцярыце ўсе,вы павінны таксама праверыць трубы, калі яны вольныя, калі ок, калегі, усе, вядома, трэба свідраваць нават Fap!!

дзякуй за ваш адказ,,,,я зрабіў гэтую працэдуру ....я зрабіў замена fap ў дыягназ я тады глядзеў, што я насіў часціц 0
    і я спрабаваў ліквідаваць памылкі .....у мяне, іх зняць....але я загрузіў той жа файл ўжо defappato,,,,і ўсе ок...цяпер я еду, каб паспрабаваць яго
    і ? усе ок...вядома, я таксама зрабіў адтуліны......як вы думаеце, у мяне праблемы?????

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    зараз вы не зможаце ўбачыць, вы павінны зрабіць трохі км, бяспека l, вам проста рабіць з км,часціцы да 0, вы праверылі толькі мінімум, вы павінны таксама праверыць, у max-accel...гэтая працэдура робіцца перад чытаннем файла, вы зрабілі прымусовай рэгенерацыі??прапануецца дыягностыка матчынай, каб зрабіць РОГ. Forz.. паўтараю, каб пазбавіцца ад памылкі датчыка дыферэнцыяльнага трэба адлучыць трубкі, то перайдзіце на сціранне dtc ў дыягностыцы ачыстку труб і riattacchi ўсе,калі няма, то выканайце дзеянні ў ліст, не ў іх вароты, альбо,прабачце, але як вы зрабілі працу ? зроблена ў met?!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    469
    што ecu мантуе? з дапамогай якога прылады вы зрабілі?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    231
    Citazione Першапачаткова Напісаў Ужо Visualizza Messaggio
    што ecu мантуе? з дапамогай якога прылады вы зрабілі?
    з f.g. афіцыйны калі вы хочаце дадзеныя, загружаныя zip-файл,......а edc16cp39

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di Backgroop
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    У Рэгіене Калабрыя
    Et
    39
    Паведамленні
    Капітал 1146
    ragazzio я на гэтыя рухавікі прымала іншай сістэмай, а таксама файл svappato і рэгенерацыі, каб знізіць ****llo засмечвання, у раз'ем датчыка перападу ціску і aplico супраціў каля 35 м у рэжыме, які ў дыягназ прынясіце мне адно дыферэнцыяльнае ціск блізка да нуля, з гэтай мадыфікацыяй у мяне ен nessuana няспраўнасці..
    Цярпенне і цнота моцных..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў Backgroop Visualizza Messaggio
    ragazzio я на гэтыя рухавікі прымала іншай сістэмай, а таксама файл svappato і рэгенерацыі, каб знізіць ****llo засмечвання, у раз'ем датчыка перападу ціску і aplico супраціў каля 35 м у рэжыме, які ў дыягназ прынясіце мне адно дыферэнцыяльнае ціск блізка да нуля, з гэтай мадыфікацыяй у мяне ен nessuana няспраўнасці..
    Датчык арыгінал яго адвядзеш або супраціву пакладзеце ў серыі ?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2013
    Паведамленні
    108
    Citazione Першапачаткова Напісаў іонаў Visualizza Messaggio
    Датчык арыгінал яго адвядзеш або супраціву пакладзеце ў серыі ?
    Я пытаюся, чаму? у некаторых адносінах, здавалася б, прынцып з "эмулятары" лямбда-зондаў, якія выкарыстоўваюцца ў некаторых выпадках на аўтамабілі, бензін.
    Я думаў, што датчык FAP/DPF не было чаго-то больш? складаныя...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    Бальцана
    Паведамленні
    188
    цікава, вы думаеце, можа прымяняцца таксама і на іншых рухавікоў, напрыклад jtdm?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •