Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 35

Абмеркаванне: eclusione dpf 1.3 mtj

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143

eclusione dpf 1.3 mtj

прывітанне цот я асцярожна ведаць, калі гэты dpf і быў выдалены, каб добра ці ідзе правільна ўручную
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Вас ніхто не dir? ніколі, калі файл зроблены з раз ? правільна або няма. Калі вы хочаце рызыкнуць, можаце паспрабаваць. У адваротным выпадку, вы павінны атрымаць файл з адным, што робіць, ведае, як зрабіць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    добра tentero пісаць, а потым пабачу, як ен вядзе сябе і зразумець, дзе яе выправіць..калі атрымаецца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    добры дзень, перш чым пісаць праверце працэнт засмечвання, пасля фактаў вакол і паглядзець, калі адсотак змяняецца, калі змяняецца ці спрабуе зрабіць, вырабіць, то не ідзе, на жаль, не магу паглядзець файл, прывітанне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    535
    Спачатку я зраблю скід працэнт засмечвання dpf і якасць? алей, з дапамогай дыягностыкі. І затым паглядзець, што адбываецца.
    Вачэй не пашкодзіць, гэтыя аўтамабілі аднаўляюць з дапамогай ін'екцый дызельнае паліва ў фільтр часціц сажы, а затым не ? жарт.

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    каб зрабіць тэст не варта скінуць параметры, улічваючы, што не так ? вядома, да выпрабаванні і пасля, калі што-небудзь робіць, я згодны, не cawadany не жартаваць з гэтай машынай, што вы можаце зрабіць пашкоджанні, і, як ужо? вы параілі для defap, ўскладзеных на кампетэнтныя людзі, не рызыкаваць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    143
    Citazione Першапачаткова Напісаў cawadany Visualizza Messaggio
    Вас ніхто не dir? ніколі, калі файл зроблены з раз ? правільна або няма. Калі вы хочаце рызыкнуць, можаце паспрабаваць. У адваротным выпадку, вы павінны атрымаць файл з адным, што робіць, ведае, як зрабіць.
    immagginavo. але і правільна, што так і так, хто яго ведае, як ен правеў час, каб туды дабрацца .

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    тут мы ўсе, каб даведацца, калі ў вас дастаткова цярпення і добрай волі? зможаш нават ты, есць шмат прыкладаў defap па якіх, вы можаце? вучыцца

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    вы, хлопцы, а ? лепш не skerzare калі есць моманты, якія трэба ведаюць адзін аднаго і прычыняюць шкоду , і d згодны з маімі калегамі, прывітанне

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    20
    я з майго невялікага досведу я заўважыў, што на гэтых аўто, калі файл правільны працэнт засмечвання памяншаецца, што машына і матацыкл да 0%

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •