Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 39

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

як змяніць абмежавальнікам крутоўнага моманту

хто дасць мне руку, зразумець, як трэба зрабіць, каб змяніць абмежавальнікі крутоўнага моманту, паступова з ecm?
    напрыклад, калі я хачу павялічыць на 15%, пачынаючы з 1500 абаротаў да max, выбіраю увесь дыяпазон cio? ад 1500 да 4500 і даць яму amuento у працэнтах да 15%.
    як на фота?
    але я ведаю, што счапленне рост так, не зусім добра.
    замест таго, каб павялічыць больш паступова, як я выбіраю " тып 1500 і 2000, а таксама павелічэнне-на 6%, то 2000 і 2500 8% і гэтак далей?
    ? так, што вы робіце?
    дзякуй
    Immagini Allegate Прымацаваных Малюнкаў

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Прывітанне...тое, глядзіце...па мне, канцэптуальна, апрацоўваць файлы ў % ? некарэктнае...
    А ты абмежавальнік крутоўнага моманту...такім чынам, вы ведаеце, cos'? у рэальнасці??выказвае мм3 паліва?ці на самай справе нм крутоўнага моманту?(у першым выпадку edc15c, другі выпадак edc16c)....
    Цяпер, мы ўсе ведаем, што крытычны момант для счаплення і махавік ? каля 2000 абаротаў...затым пачынае павялічвацца ў моманты...да прыкладу...знаходзіцеся коштам 300 нм на 2000 абаротаў...прыходзіць у 350 нм максімальнага крутоўнага...а потым ад гэтага рост па ўсей крывой...cos?, вам паважаны аказанне propulsrore жаданага вытворцы, а таксама павышаны медуз на ўсей крывой....
    Мы? вядома, не перашкаджае вам даць больш, пасля 2500 абарачэнняў...але правілы заўседы ў кропках...cos? вы ведаеце, на самай справе, што і як вы падвышэння!!!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    абмежавальнік крутоўнага моманту ? складаная рэч, яго трэба змяніць у адпаведнасці з іншымі зменамі, напрыклад, калі 5% дызельнага паліва ? бескарысна, што ад 25% абмежавальнік крутоўнага моманту, то абмежавальнік можна таксама змяніць з улікам тыпу машыны і яе зносу, асабліва на знос счаплення, у прынцыпе, для абмежаванні крутоўнага моманту standart, вы павінны павялічыць працэнт падняўшыся абаротаў, pi? эксперты прыйшлі да маляня абаротаў цягнуць лініі прамой.. але гэта ? іншая стаўка.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў giuseppe1374 Visualizza Messaggio
    абмежавальнік крутоўнага моманту ? складаная рэч, яго трэба змяніць у адпаведнасці з іншымі зменамі, напрыклад, калі 5% дызельнага паліва ? бескарысна, што ад 25% абмежавальнік крутоўнага моманту, то абмежавальнік можна таксама змяніць з улікам тыпу машыны і яе зносу, асабліва на знос счаплення, у прынцыпе, для абмежаванні крутоўнага моманту standart, вы павінны павялічыць працэнт падняўшыся абаротаў, pi? эксперты прыйшлі да маляня абаротаў цягнуць лініі прамой.. але гэта ? іншая стаўка.
    Глядзіце, я не згодны на павелічэнне %...салярка горш, што горш..., што вы ніколі не ведаеце, чым на самай справе павялічваецца...усе ідзе вывучаў...напрыклад jtd115 ен 70mm3 дызель...добра, вы вырашылі зрабіць гэта пайсці з 80mm3 дызель...не выпадкова...ўлічваецца дым, што гэта ? гатовыя прыняць...разліку afr, а затым патрэбную колькасць дызельнага паліва для выкарыстання..у адпаведнасці з гэтым, тое і робяць, карту педаль (dw), абмежавальнік дыму, пара, час ўпырску..калі трэба ціск у магістралі rail.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giuseppe1374
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Сіцылія Катання
    Паведамленні
    408
    дзякуй за ваш ўрок, прафесар, я зрабіў прыклад, каб даць яму зразумець, ва ўсякім выпадку я на дызель я заўседы ў працэнтах і ў 2d, і ў мяне ніколі не было праблемай, і машыны, якія я таксама зрабіў 5/6 гадоў таму, усе яшчэ працуюць і без праблем, калі б, калі мне трэба, я з вамі ў кантакт, прывітанне.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Пытанне ад неспрактыкаванага, які спрабуе зразумець:
    прызнаўшы, што vogli надаць ад 70 да 80 мм3 дызельнага паліва, гэта можна разглядаць як павелічэнне на 14% [(80-70)/70*100)]
    Прыкладна ці не трэба павялічыць і на іншых картах звычайных працэнт, калі вы не хочаце, што наша колькасць патрабаванага паліва не можа быць абмежавана ?
    Я кажу пра абмежавальнік крутоўнага моманту і пароў, напрыклад..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Таксама я мод у % заўседы, у 2d, толькі турбо + lim....я таксама ці былі праблемы ўжо шмат гадоў,я кажу, то ен зас..што існуе, каб зрабіць c'? гэта тлумачыў марые???
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    карты, якія абмяжоўваюць дызель, але і не ўсе-14%, залежыць ад карты,вось чаму? вы павінны праверыць значэння пераўтварэнні

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di MisterKappa
    Дата Рэгістрацыі
    Май 2013
    Паведамленні
    82
    Але калі функцыя і' лінейны, тып K*значэнне, працэнт мае звычайны сэнс, калі ўжываецца на рахунак k*значэнне, альбо непасрэдна ў кошце..
    Мне здаецца, што так нават для табліцы, якая служыць для пераўтварэння крутоўнага моманту ў мм3 уводзяць
    Калі прырост 10% дызельнага паліва ў вялікіх ліній incrementero", а таксама 10% пара генеруецца, няма ?
    Можа быць, для turbo гаворка змяняецца, таму што на самай справе вы павінны ўбачыць, калі прыводзіцца толькі ціск турбонагнетателя або калі поўнае..

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Таму, прабачце ke карыстальніку, калі будзе прынята...не быў, але збіраюся нікога пакрыўдзіць...проста, што, калі я дзіця, які ходзіць у школу...і просіць вучаць складанне, не выкладаю moltiplicaizoni...
    А, містэр...я спрабую дапамагчы...павелічэнне дызельнае паліва на 5%...дзе?карту педалі?карту часоў?карту ціску ў рампы?што ecu ідзе гаворка?
    Такім чынам, калі вы збіраецеся даваць гэты працэнт павялічыцца на карту педаль, не рабі іншым, што павялічыць попыт на дызельнае паліва (або пара) да ecu...цяпер...уявім, што ваша педаль спыняецца ў 70mm3...сваю карту ? "ўзыходжанне", каб гэтыя 70mm3...цяпер, ты даў 5% росту, таму ў вас спытаў 73.5 см3 дызель...экю, па вашаму думку, які крывой час/rail/lim дыму andr? чытаць?проста...усе, што з 70!!!Цяпер, вы зразумееце, добра, што толькі мод на педаль, каб, калі не прыносіць павелічэння...увага...калі ты першы, ты на 50%педалі запыту 60mm3 дызель, цяпер вы 60mm3+5%-->63mm3...затым ecu, парытэт? ціск педалі inietter? pi? дызель...але канчатковы вынік sar? усе роўна...sar? проста як усталяваць sprint booster на педаль...sar? толькі самыя рэактыўнай...xk? avr? макс дызельнага паліва ў самыя кароткія экскурсія педалі...
    Зараз давайце звернемся да карце час...па мне ? няправільна казаць аб %, чаму? цюй? залежнасць ад ціску ў рампы, ? дадзеных, а таксама ад каэфіцыента K (, што я ўжо? патлумачыў у іншы пост)...і такім чынам, павялічваючы карту часоў і rail..вы не sapr? ніколі не як дызель вы сапраўды впрыскивать! Вось хк?, я аддаю перавагу, каб вырашыць, які вынік атрымаць (ці ў мм3 або пара) і l?, я іду, каб павысіць попыт на пару на педаль, затым крок лім пара, потым я іду ў карту час, і я іду, каб увесці ў апошнія вр новыя часы, вылічаным для адпаведных prex rail для новага колькасці паліва патрабуецца. Акрамя таго, павелічэнне ціску ў рампы, толькі калі часы становяцца "важныя", і, такім чынам, рызыка ісці занадта шмат градусаў у пост ціскам...у гэтым выпадку павелічэнне ціску ў рампы толькі там, дзе гэта трэба, і я збіраюся атрымаць новыя часы ў карту час...
    Для турбо, гаворка ? роўна...(на 99% прыведзена prex за ўсе)...гэта значыць, да напрыклад 70mm3 эбу ведае, што павінен рабіць макс 1.3 турба...добра...калі мы х? у графу з 70mm3 мы разлічылі час для 85mm3 дызель...мы пойдзем у графу з 70mm3 turbo, а таксама мы збіраемся ўвесці новае ціск...
    Відавочна, вы кажаце аб выступах, вельмі добра...я, вядома, moddare у %...не пашкодзіць...xk? ? ДЫЗЕЛЬ...і зламаць дызель..? вельмі цяжка....
    я бачыў карты з moddati авансавыя плацяжы ў % на jtd115...у таблічнай былі амаль 9?....дзякуй богу, што есць абмежавальнікі....
    Я спадзяюся, ты не заблытаўся яшчэ больш..савет, які я магу табе даць ?: запчасткі ад адной рэчы за раз, устаноўлены мэты, якія вы хочаце дасягнуць (у плане пара/дызель) і пачынаеце рэдагаваць, а астатняе...

Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •