Прывітанне ўсім, цікава меркаванне, у мяне есць : 147 mb я павінен змяніць frizzione і махавік, што вы мне параіце мона масы або bi ў масы? (Аўтамабіль мае каля 220cv)![]()
Прывітанне ўсім, цікава меркаванне, у мяне есць : 147 mb я павінен змяніць frizzione і махавік, што вы мне параіце мона масы або bi ў масы? (Аўтамабіль мае каля 220cv)![]()
мы гаворым 8v або 16v? у любым выпадку счапленне co.мяне не любілі, і многія мне казалі добра... махавік ? даступна, заўседы лепш monomassa...
bi-маса, калі не хочаце зламаць...
Абмен.... дыферэнцыяльнай... каленчатага вала....
Мая ? 16v мне таксама год сказалі, што з monomassa распадаецца на каленчаты вал
але вы ведаеце, па меншай меры, што служыць у двухмассовом махавік, якія сілы павінны аслабіць, які ? яго entit??
Дайце мне канкрэтныя прыклады, я хачу паглядзець фатаграфіі валы зламаліся, так? стаялі махавікі monomassa... я ніколі раней не бачыў, усе па чутках, замест таго, я ведаю шмат людзей, я паспрабаваў сябе машыны з махавік monomassa. Адзін ен на момант jtd, па меншай меры 50000km (і машына не мае 300 нм крутоўнага моманту...).
перш чым сцвярджаць пэўныя заявы...
апісаны добра..
я казаў асабіста з тымі, хто канструяваў гэтыя змены... зрабіла тэсты і г.д...
таму ў мяне есць крыніца інжынернай
калі вы кажаце, што не ламаецца, я б сказаў, што карыстальнік alfone85 пу? ўсталяваць monomassa на яго lafa 147 150cv з абмен c530.6
а калі ламае выст? сказаць, што вы бераце адказнасць? з вашых сцвярджэнняў....
Спадзяюся на гэта....
вы, вядома, карыстальнік, які ведае бога, у чалавека...
між тым, нават не ведаеце, якія сілы павінны аслабіць махавік monomassa...
напішы мне, ідзе добра, нават у лічку імя гэтага, які нібыта распрацаваны c530.6, cos? кантроль на самай справе, калі, па меншай меры, вы ведаеце, з кім вы кажаце, я раблю выклік, і мы правяраем адразу...
па-першае, вы не hi дазвол даць мне некаторыя шчырасці,
я не ведаю цябе, як ты не ведаеш мяне... таму не пастаянна на вашым ключы спрачацца ці іншай...
факты, названыя вышэй... матэматыка не ? меркаванне...