добры дзень, хлопцы, хто-то ніколі не адключаецца, fap з ecu simons????вядома плаціце, калі хто-то, здольны мне кантакты
добры дзень, хлопцы, хто-то ніколі не адключаецца, fap з ecu simons????вядома плаціце, калі хто-то, здольны мне кантакты
Я, напрыклад, цяпер я заўседы чуў, але выгляд менавіта з маіх вачэй няма? давайце паглядзім, калі хто-то атрымаў ужо? зрабілі выпрабаванні, што машына пасля dpf off калі-молаты трохі кіламетраў...
прывітанне, хлопец, я ведаю, ен зрабіў яго на golf 6 gti 210cv і сказаў мне, што аўтамабіль ? вельмі пі? бясплатна для ўсіх колаў, добрае месцазнаходжанне на высокіх... я сказаў таксама, што той, хто яму гэта зрабіў, а так у яго 500 еўра, адключыў fap ўручную выкрэсліваць з біт-чаму? калі рабілі з дапамогай праграмнага забеспячэння, што дало яму праблемы з машынай, ствараючы intaramenti......
pi? не магу табе дапамагчы...![]()
у сухім ці мокрым выгнуты заўседы працуе, як пракляты.....:cool:
Прывітанне, я не разумею, як адключыў fap на gti бачыў што-небудзь ? без
З Павагай Давід.
500E?????? прыйшоў я ў п'емонце ці быў ен у лигурии, і, напэўна, менш марнаваў!!!!!
выбачайце, але гольф 6 gti ? турбо бензін і, такім чынам, не збірае fap\dpf, бадай, з'? р? блытаніна
я, шчыра кажучы, я хацеў умяшацца, але я пакінуў яго страціць, я сказаў маг будзе, што вы заблытанай, але паглядзім, куды хочаце патрапіць.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]