-
Сумневы ў лісты, і многае іншае!
Прывітанне, хлопцы, я купіў у краме нямецкая SMPS MPPS, V. 12.0.0.6 USB, CAN, EDC16, і я чакаю, што мы прыехалі, каб пачаць свае прыгода, але ў мяне есць некаторыя сумневы:
1. Эбу можна? блакаванне на чытанне?
2. Пры блакаванні эбу я не зразумеў, ці ў пу? аднавіць толькі з BDM (Croma 2008 года 1.9 150 л. с.)?
3. Я чытаў, што ? неабходна трымаць батарэя зараджаецца падчас аперацый чытання і запісы, але калі батарэя не ? на 100% праграма мяне папярэджвае?
4. Калі гэты ИИП сапраўды могуць змяніць усе машыны, пералічаныя, як ніколі, многія на форуме выкарыстоўваюць шмат розных інструментаў адначасова?
Дзякуй ўсім, і спадзяюся, не ў непрыемнасці!
-
АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF)
1 блок кіравання на чытанне не можа блакаваць
2 калі завісае пры запісу, вы можаце паўтарыць спробу ў recovery без выключыце запальванне,калі вы ўсе яшчэ не ідзяце, вы ідзяце, bdm
3 праграма выдае напружанне,але калі вы пакладзеце booster ? а лепш
4 вы можаце змяніць усе машыны ў спісе,але не ва ўсіх!!
-
Дзякуй sportknight, усе роўна машын шмат на самай справе і тое c'? напісаў на набытай Version V12 nat?rlich ohne Counter традыцый. Версіі V12, натуральна, без лічыльніка: на што варта разлічваць?
Booster ? зарадная прылада або тое партатыўны прыбор, які служыць для запуску машыны, калі акумулятар ? на зямлю?
Прабачце, дурныя пытанні, але калі яны досыць моцныя ў галіне інфарматыкі і праграмнага забеспячэння (хоць да гэтага часу я ніколі не выкарыстоўваў праграмы для блокаў кіравання) на прымяненне абсталявання і вылічальнай аўтамабілі ў нуль. У сутнасці, я і тэорыю, і мне не хапае ведаў, практыкі і інструменты для яго выканання, але крызіс патрабуе адаптацыі.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Booster ? інструмент, які выкарыстоўваецца для запуску аўтамабіля, калі акумулятар ? на зямлю.
Для лічыльніка, вы маеце на ўвазе лічыльнік пісання, зробленыя малы пісання вы не можаце выканаць больш.
-
-
так, але не ўсе аўтамабілі ў спісе могуць быць прачытаныя, некаторыя толькі напісана
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Напрыклад, некаторыя marelli, устаноўленыя на 1.3 mjet fiat/alfa/lancia/opel вы можаце проста напісаць, чаму? для чытання вам неабходны bdm або трэба атрымаць зыходны файл у адпаведнасці з кодамі блока кіравання. Пісаць з mpps, неабходна скараціць яго да 1 мега, але ўсе гэтыя інфа знойдзеш у шматлікіх дыскусіях, прысутных на форуме.
Калі ў вас дастаткова цярпення, вы ўбачыце, што паступова вы зразумееце шмат новага.
-
Дзякуй, хлопцы гэтага адрэзка не ведаў, таму патрэбны раздзел, што і зыходныя файлы, што c'? на форуме.
Але, калі не пу? чытаць эбу з MPPS (як вы пішаце вышэй), як вы ведаеце, коды для спампаваць арыгінальны файл?
Усе аўтамабілі аднолькавыя (тыпу усе кропкі) яны ж эбу або той жа зыходны файл?
Прывітанне
-
аўтамабілі sonon роўныя, але яго эбу няма ( па крайняй меры, не ўсе), вы мусіце праверыць, ці hw роўна і sw, каб быць сумяшчальным
-
ідэнтыфікатар эбу гэта можна зрабіць з mpps.
я напрыклад, у мяне альфа-міф, і мой эбу пу? быць напісана і не прачытана, так што я павінен праверыць hw з mpps, знайсці зыходны файл, адрэдагаваць і перапісаць яго з mpps, хоць, наколькі я разумею чытаць, не пісаць ? рызыкоўна....
я памыляюся?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума