добрай раніцы, я шукаў месца, каб падняць рэйку alfa romeo 147 jtd 115 л. с. больш за 1400 бар...я павінен давесці да 1600 бар якія маюць памяняў помпа высокага ціску з 2.4. я бачыў, што ёсць і абмеркаванне пацеркамі, але калегі кажуць мне, што я не правы. хто-то можа дапамагчы?
прывітанне mjet10 падняць ціск ў рампы, на вышыні 1600 гэта немагчыма.датчык-гэта "сляпы"да 1500.адзіны спосаб-гэта мяняць датчык з адной верхняй як mjet і лінейныя, у выніку на карце.усталюйце помпа на 2.4 не прыносіць так шмат пераваг,дзверы застаецца заўсёды 100mmg дызельнага паліва,калі вы хочаце вынікі гран-рэльеф лепш перагледзець помпы, змяняючы плунжеров.вядома, гэта проста савет!!я перакаштаваў усе
так, ты мог бы атрымаць цікавыя вынікі, нават з помпай, але калі вы хочаце больш высокую прадукцыйнасць, не з'яўляецца неабходным, каб павялічыць ціск, трэба ўбачыць, калі вы можаце да павелічэння расходу дызельнага паліва, фарсунак, і, вядома, вы можаце зрабіць, па меншай меры, пакуль не дойдзеце да мяжы прапампоўкі помпы. і вы можаце зрабіць гэта без павышэння ціску.
павышэнне ціску толькі пры "з'еў " адразу ад эбу і не дае ўяўленне, калі не суправаджаецца адпаведнымі зменамі контуру.