Вынікі з 1 па 5 з 5

Прагляду " Гібрыд"

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di sportknight
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423

hyundai santa fe 2.2 crdi не прысутнічаў на mpps

Прывітанне, хлопцы,я спрабаваў чытаць гэты аўтамабіль, які мае edc16c39 але не бачачы пратаколу 2.2 я выкарыстаў тое, што 2000

ecuid і чытанне выконваецца спакойна, але калі я паглядзеў файл, я заўважыў, што ўсю першую частку не прачытала яго...

я прыкладаю файл,паміж тым, ці можаце вы сказаць мне, як я павінен прачытаць яе бачыў ? адзін edc16c39,я павінен змяніць праграміст?
    File Allegati Файл Ўкладання

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    я запампаваў файл, што c'? на банк дадзеных і, здаецца, поўны,таксама драйвер ecm знайсці карты нават там, дзе я лінія прамая, таму здаецца, што першая частка яшчэ не прачытана,то як ? магчыма, што першая частка не будзе чытаць? v12 мае пратакол?

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    на практыцы mpps закон толькі частковыя файлы рэзаць у частцы некаторых карт,у мінулым я зрабіў онлайн файлы, не на той жа машыне, але з такой жа праблемай і ўсе пайшло выдатна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    S? але ? есць вялікая рызыка, чаму? на гэтай базе есць карта, нават у самым пачатку? Чаму? трэба таксама забяспечвае карты ў самым пачатку? Што-то не так c'?,я бачу, калі мне зрабіць у bdm у адваротным выпадку адмова

файлаў у базе есць ложку з некалькіх праграмістаў, якія чытаюць файл поўны просты.
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 29-03-2013 ў 22:33

Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Маці
    Паведамленні
    1,423
    тады,я паспрабаваў прачытаць яго з gallettov2 і файлы, якія ў ей ? выйшаў ? роўна,правераная пісаць усе ok, а таксама mpps зрабіў бы гэта спакойна, нават з пратаколам 2.0...

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •