-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Кропка Gt 1.6 праблема
Прывітанне, хлопцы,спадзяюся, размяшчаць у правільным раздзеле...Тое, мы гэтую кропку Gt 1.6 выдатак у майстэрні, чаму? часам паліў, алею, выхлапных, разабралі галаву, якая падае галоўкі шліфавальныя Кіраўніцтва выпускных Клапанаў-усе вы ідзяце зрабіць дабраслаўляць, іншыя праблемы машыны ? што, падняўшы галаву, я заўважыў, што 3 поршня былі чорнымі, а 1 толькі, ці не так ? нічога, ? толькі што афарбаваных ўбачыце allumio вышэй...у вас есць ідэя аб тым, што можа быць, што не ідзе машына? эбу, хто зрабіў сказаў, што гэта зрабіў паварот grassotella, каб пазбегнуць парушэнні...калі прыходзіць кіраўнік упраўлення справаздачу stechio і будзеце бачыць? калі ? так гэта ці не...Дзякуй усім за парады 
-
але ты на матацыкле, ты адчуваў, як кружылася? сціску, ўшчыльнення, клапаны і тэст сціску, расходу фарсункі...
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
на матацыкле кружылася добра, яны прынеслі ў майстэрню на матацыкле і не падаваў ніякіх прыкмет няспраўнасці, акрамя дыму, які даваў проста кладзе на матацыкле.. "сканэкс" я не ведаю, мы не зрабілі мы, цыліндраў падачы ў шліфоўка, - фарсункі арыгінальныя...але тое, што я не разумею ? поршань амаль чысты па параўнанні з іншымі 3...
-
пачынае кантраляваць гэтыя рэчы
-
каб поршань pressoch? чысты або trafilava антыфрызу ў патроннік або інжэктар spruzzava сапраўды мала бензіну, па параўнанні з іншымі 3
-
менавіта пу? быць, што-то інжэктар, так і p? "стрэс"...павялічваючы расход могуць пайсці не ў сабе фалы паспрабаваць на пір,
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Ок..цяпер порт фарсункі праверыць...provandoli да школы разумеюць, калі інжэктар ідзе дрэнна, ці менш, чым пад нагрузкай?
-
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
ок, ідэальны....права на інфармацыю, але на гэты ecu ? можна зрабіць лямбда-OFF?
-
ведаю, табе сказаць праўду? я занадта малады, x moddare тыя, ecu трэба папрасіць каго-то больш? "старэйшына"
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума