Прывітанне ўсім,
мне тэрмінова патрэбен файл ori jeep kj, як " назва".
Прывітанне ўсім,
мне тэрмінова патрэбен файл ori jeep kj, як " назва".
я тэрмінова чытаць пастановай
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Правілы я чытаў, і калі я не мае рацыю, прашу пакорліва прабачэння.
было б лепш пазначыць нумар HW і SW эбу, у адваротным выпадку ? проста немагчыма вам дапамагчы
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
Той, задняй сення
Тады я спрабаваў чытаць з пеўня, але мне здаецца, што не маеце зносіны, а з ecu.
месца фатаграфія Immagine.jpg
дэмантаж блок кіравання і паспрабуйце зрабіць чытанне на лаўцы.
Я зрабіў чытаць на лічыльнік. як я магу зразумець, што hw і sw мае ecu?
я не ведаю, што вы чыталі, чаму? яшчэ не магу праглядаць ўкладання, у любым выпадку, кожны інструмент вам паказаць l код ecu на галоўным экране, калі я ад пі? info, я спрабую дапамагчы вам.
Я чытаў з гала v2, толькі я забыўся захаваць экран з дадзеных ecu. У любым выпадку, калі я не памыляюся, я даваў дадзеныя mic 556 і яшчэ які-то нумар, які я не памятаю.
Як я магу размясціць фатаграфіі і ecu, каб адлюстраваць яго на пасаду, а не як файл?