-
як супаставіць fiat sedici 1.9 mjet 2007 года
Прывітанне, хлопцы
Я вырашыў перапрызначыць машына майго бацькі 
Я певень клон і mpps v5 клон ў наяўнасці,што мяне consiliate яе? шаснаццаць мне выходзіць, але новая мадэль з рухавіком 1.6 mjet 16C39 K-line.
Загадзя дзякуй за адказы.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
прывітанне,я думаю з mpps v 5, то для вас не праблема класічная і агульнай edc16+ ,я зрабіў з mag pro без праблем,
-
Дзякуй polini.
Але з якой машыны я магу працаваць ?l mpps замест шаснаццаць?
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
са спісу mpps і май пра ўсе 2 edc16c39 wedi, калі ен можа зрабіць id ecu, я думаю, што будуць адны і тыя ж пратаколы
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Зша шаснаццаць пратаколу 1.6
І толькі памылка графікі,не esisste 1.6 на шаснаццаць,толькі 1.9 і 2.0
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
а fidodidotuning выкарыстоўвае пратакол 1.6 gi? зроблены-й? раз з mpps12
-
я чытаў, і напісана з mpps v5 ціха, на момант напісання артыкула я павінен быў паставіць рэжым? recovery, у адваротным выпадку не пісаў
-
Дзякуй усім за дапамогу, вы вельмі ласкавы.я ўступіў нядаўна ў гэтым форуме і gi? яго ў сэрца.Добрае нядзелю для ўсіх.
-
не,не веру... і probrio лес, што не я павінен супаставіць... цяпер я растлумачу: Усе гатова, каб чытаць, (booster і г.д...) я спрабую адкрыць mpps але нічога не робіць, жахнуўся, і я галачку памылка "Application Already Running !!"цяпер нам, я думаю, добра, учора я выключыў КАМПУТАР, пасля націску звычайныя абнаўлення win7.
Вам і поспеху ўжо некалькі разоў???
загадзя дзякуй ўсім
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
вы спрабавалі выдаліць і ўсталяваць праграмнае забеспячэнне, часам ен ідзе ў мозг, я так раблю часам і працуе tt
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума