Вынікі з 1 па 5 з 5
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249

Адключэнне Падушкі бяспекі пасажыра Mini

Прывітанне мне было цікава, калі можна было адключыць падушку бяспекі для пасажыра mini dl 2007, ўладальнік мае патрэбы? паставіць дзіцячае автокресло і аўтамабіль не мае магчымасці? "выкл.".
    Тым не менш у мяне машына пад рукой, мне павінны прынесці, а я думаў, каб убачыць, калі ен быў даступны праграмавання з якой-то sw дыягназ, які я, або прачытаць eeprom эбу падушак бяспекі і адключыць іх.
    Хто-то мае вопыт у рэалізацыі?

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    ммм вельмі цяжка праграмаваць можна ўбачыць толькі з дыягностыкі, калі вы можаце зрабіць што-то да мяжы адлучыць раздым падушкі бяспекі
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    Паспрабуе? праверыць, ці, калі c'? што-то на DIS, BMW заявілі, што яны зрабілі б гэта.....вядома, з прыгожая лічба.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    190
    адлучыць раздым ставіць пад сумнеў працу іншых carriche,калі я не памыляюся.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di baraldino
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Модена
    Паведамленні
    207
    не павінна ўплываць на працу іншых зарадаў эбу, у выпадку ўдару, узрывае зарады (звязаных)
    адзіная праблема spy bag гарыць, і вы не можаце ведаць, калі вы ствараеце іншая праблема

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •