Прывітанне ўсім
Я толькі што набытых ecm2001, хацеў зразумець, як працуе гэтая праграма, і, магчыма, паспрабаваць зрабіць некаторыя карты. Існуе кіраўніцтва аб тым, як вы выкарыстоўваеце праграму ??
Дзякуй
Прывітанне ўсім
Я толькі што набытых ecm2001, хацеў зразумець, як працуе гэтая праграма, і, магчыма, паспрабаваць зрабіць некаторыя карты. Існуе кіраўніцтва аб тым, як вы выкарыстоўваеце праграму ??
Дзякуй
шчыра ? лепш пакіньце страціць edc2001 і выкарыстання ecm titanium
знайдзіце яго ў інтэрнэце ? значна лепш і больш? надзейна
[COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]
на жаль не магу знайсці яго так легка... у адваротным выпадку, я буду выкарыстоўваць з задавальненнем ...
А ecm2001, цяпер і absoleto,прапаную Тытан нашмат больш? поўны пошук drv аўтаматычна + карты без страты часу!!
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Дзякуй, я ведаю ... але, калі я не магу яго знайсці і цяжка яго выкарыстоўваць![]()
заўседы лепш, чым нічога.....![]()
не, не цяжка яго выкарыстоўваць
неабходна адзначыць, што форум таксама служыць у якасці дапамогі, на што-тое, што тут вы разумееце,
Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 02-03-2013 ў 16:33
Дзякуй, хлопцы.. на дадзены момант я пакінуў крыху страціць, проста ў мяне момант часу я спрабую што-небудзь зрабіць...![]()
выбачайце, калі я intrufolo хоць я пачатковец я хацеў сказаць, мой.
я выкарыстоўваю ecm 2001 v6.3 і я добра, не шырокія прэтэнзіі, вы і праўда, што вадзіцелі не заўседы супадаюць, але ў гэтай версіі есць магчымасць " наладзіць драйверы ведаючы адрасы або ведаючы крывых змены.
у той час як тытан знайшоў у сетцы не захаваць драйверы.
xla кіраўніцтва ад " паглядзіце тут", але не слепа давяраць (калі я памыляюся, я corrigerete)![]()