Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 50
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33

alfa 147 140cv мая другая карта, што скажаце?

ALFA 147 JTD 140CV 0281010455_1037367333.
    даеце мне дапамогуць зачыніць egr
    я закрануў амаль усе, з крокам 5% прыкладна
    я выкарыстоўваю ecm 2001 v6.3
    ты мне скажы, x задавальненнем апісання
    Ін'екцыі parzializzato
    Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map1
    Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map2
    Абмежавальнік крутоўнага моманту #2
    светлыя ад таго, што я зразумеў, мяняюцца ад машыны да машыны

я прыкладаю карту яшчэ не запісаная ў машыне
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 21-03-2013 ў 12:22

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    карту цалкам прычыны выбару няма, падобныя карты педаль усе карты egr, каб падпарадкаваць ori-абмежавальнікі (усе) печ ты яму факты, так ? мне не падабаецца, на форуме есць добрыя прыклады, я прапаную вам разгледзець усе, што
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    да прычыне, карту педаль хапае ў сумежных памылка пры захаванні пасля рэдагавання
    у egr не разумею, як яго зачыніць, нават калі так, у дыягностыцы я ад 0% (таксама " antro карыстальніка) сказала мне, што вы не' так'
    але я не спасылкі з іншых файлаў ад таго, дзе ўзяць прыклад x апісанне ecm 2001, што вы гаворыце мне?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    Citazione Першапачаткова Напісаў за выключэннем Visualizza Messaggio
    да прычыне, карту педаль хапае ў сумежных памылка пры захаванні пасля рэдагавання
    у egr не разумею, як яго зачыніць, нават калі так, у дыягностыцы я ад 0% (таксама " antro карыстальніка) сказала мне, што вы не' так'
    але я не спасылкі з іншых файлаў ад таго, дзе ўзяць прыклад x апісанне ecm 2001, што вы гаворыце мне?
    прывітанне!
    дык вось...я прапаную зрабіць што-то для step..проста cos? вы зможаце даведацца...за кожную карту адзін раз: паглядзець, каб зразумець, што абазначаюць кантрольныя кропкі і што выказвае...
    Часткі менавіта ад газу...што ? драйвер хачу...задайце сабе мэты (у гэтай ecu, запыт ? у нм (крутоўны момант) крутоўны момант, якія вы хочаце дасягнуць...і за карты газу...затым перайсці плане, астатнія

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    прывітанне!
    дык вось...я прапаную зрабіць што-то для step..проста cos? вы зможаце даведацца...за кожную карту адзін раз: паглядзець, каб зразумець, што абазначаюць кантрольныя кропкі і што выказвае...
    Часткі менавіта ад газу...што ? драйвер хачу...задайце сабе мэты (у гэтай ecu, запыт ? у нм (крутоўны момант) крутоўны момант, якія вы хочаце дасягнуць...і за карты газу...затым перайсці плане, астатнія
    прывітанне mariodarkblue, калі вы кажаце мне, (у гэтым ecu, запыт ? у нм (крутоўны момант) раблю выснову, што ты добра ведаеш эбу ў пытанні, таму я прашу вас да чаго адносяцца гэтыя імены, што драйвер ecm"
    Ін'екцыі parzializzato
    Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map1
    Ін'екцыі parzializzato (boostXrpm) map2
    Абмежавальнік крутоўнага моманту #2
    можа быць, не ў дэталях, але і дапамагалі б сапраўды любіў, у той жа час даследаванне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    За выключэннем, чаму? не часткі, зрабіць педаль, як я прапанаваў?
    Для карты..глядзіце восі...і паспрабаваць зразумець, што выказваюць карты...
    Гэта значна прасцей, чым вы думаеце....
    Мы робім cos?...вам на дапамогу з задавальненнем, пачынае рабіць педалі...скажыце, на што паглядзець.., то план астатнія

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Паведамленні
    329
    прывітанне. драйвера ecm ты не можаш давяраць , нават ecm ж nn ведае, што хоча сказаць гэтыя імены
    я зраблю вам спіс з адрасамі карт, якія вам патрэбныя, каб зрабіць добрую карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
    0e8722 абмежавальнік крутоўнага моманту
    0f4662 час ўпырску паліва або дызельнага паліва.
    0f7722 x 3 карты ціску турба
    0f7e02 абмежавальнік turbo
    0fb412 + 0fb912 ціску ў рампы
    0fbc82 x 2 абмежавальнік ціску ў рампы
    проста астатнія даруй крычы. карты boostxerpm часта sn дасягненняў, калі не ведаеш, як абыйсці або як зрабіць пашкоджанні.
    рэдагаваць толькі тыя карты, якія я табе сказаў , egr вярніце яго арыентацыі , і на іншых картах даруй крычы. калі я пішу x2 або x 3 азначае, што sn карты роўныя, і трэба, каб дакрануцца да іх tt.
    вы ўбачыце, што вы будзеце задаволеныя .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў mariodarkblue Visualizza Messaggio
    За выключэннем, чаму? не часткі, зрабіць педаль, як я прапанаваў?
    Для карты..глядзіце восі...і паспрабаваць зразумець, што выказваюць карты...
    Гэта значна прасцей, чым вы думаеце....
    Мы робім cos?...вам на дапамогу з задавальненнем, пачынае рабіць педалі...скажыце, на што паглядзець.., то план астатнія
    ок, пачнем! то родаў з 50% нагрузкі да 100 з крокам 5% да максімум 20%
    і 1200 абаротаў на 4500 я спрабую cosii?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    катання
    Et
    50
    Паведамленні
    33
    Citazione Першапачаткова Напісаў jolidj Visualizza Messaggio
    прывітанне. драйвера ecm ты не можаш давяраць , нават ecm ж nn ведае, што хоча сказаць гэтыя імены
    я зраблю вам спіс з адрасамі карт, якія вам патрэбныя, каб зрабіць добрую карту...

0e11f2 x 2 карту педаль acc.
    0e8722 абмежавальнік крутоўнага моманту
    0f4662 час ўпырску паліва або дызельнага паліва.
    0f7722 x 3 карты ціску турба
    0f7e02 абмежавальнік turbo
    0fb412 + 0fb912 ціску ў рампы
    0fbc82 x 2 абмежавальнік ціску ў рампы
    проста астатнія даруй крычы. карты boostxerpm часта sn дасягненняў, калі не ведаеш, як абыйсці або як зрабіць пашкоджанні.
    рэдагаваць толькі тыя карты, якія я табе сказаў , egr вярніце яго арыентацыі , і на іншых картах даруй крычы. калі я пішу x2 або x 3 азначае, што sn карты роўныя, і трэба, каб дакрануцца да іх tt.
    вы ўбачыце, што вы будзеце задаволеныя .

прывітанне, а затым (0f4662 час ўпырску або дызель) ? час, што фарсунка застаецца адкрытай, выяўленае ў наносекундах?

xci? такім чынам, калі павелічэнне гэтага часу inietter? + дызель, магчыма, мяне яны ўжо есць? адказаў правільна?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    322
    За выключэннем...то...я табе дапамагу...х? мы павінны рабіць рэчы, X НУ і для градусаў...сказаць ", то родаў з 50% нагрузкі да 100 з крокам 5% да максімум 20%" не мае НІЯКАГА СЭНСУ....
    Я скажу гэта зноў, ecm, памыляецеся, усе імены карт і звязаныя breakpoint...мы зыходзім з паскаральніка, паглядзі карту, скажы мне, па-твойму, што такое два-BP і тое, што вядомыя гледзячы на карту педаль...

Старонка 1 з 5 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •