Вынікі з 1 па 3 з 3
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    4

TunerStudio MS хто-то ведае гэтую праграму?

Добрай раніцы, мой эбу ? быў зменены і перайменаваны xenomorph ад яго дызайнер, у асноўным датычыцца платы aggintiva ўнутры з sd, bluethoot, злучэння для інтэрфейсу пк ці mac праз usb. Праграмнае забеспячэнне кіравання ? tunerstudio ms і для чытання часопісаў выкарыстоўвае мега log viewer, калі-небудзь выкарыстоўваць гэта праграмнае забеспячэнне толькі, каб мець меркаваньне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    і праграмнае забеспячэнне, якое распаўсюджвае лічу efi разоў вы, магчыма, нават бясплатна, я думаю, бэта,асабіста я, nn, я ніколі не выкарыстоўваў і лічу, што гэта мала распаўсюджана, па крайняй меры, у італіі за мяжой, замест таго, выкарыстоўваецца і, калі я не памыляюся можна нават зрабіць імітацый..калі ласка, праверце на сайце стваральніка.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    4
    Так, так, я хацеў меркаванне, я ўжо? купіў і st? пачынаюць выкарыстоўваць, я хацеў бы ведаць, калі хто-то выкарыстаў, каб атрымаць параду і зразумець, калі сэнс, як вы працуеце на гэта праграмнае забеспячэнне ? ж іншымі блокамі кіравання, я ездзіў у рым, ад складальнікаў, а ? пад уражаннем ад хуткасці? з якім ен адказваў, і ад магчымасці? што прыносіў.
    Цяпер я павінен зразумець гэта! C'? які-то пост, што кажа аб правільным смесеобразования, што вы павінны мець розныя ціску абсалютныя? Выкарыстанне dynojet whideband, як лямбда-зонд ? падключаецца непасрэдна да xenomorph

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •