Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86

Праблема тэмпературы mercedes cla 180cdi

Прывітанне,хлопцы, у мяне праблема з класа 180CDI,на вуліцы стрэлка тэмпературы заўседы застаецца ў зыходным становішчы, гэта значыць, 40 gradi.Ho звязаных дыягназ і паскарэнне з месца да 3000 абаротаў у хвіліну, пастаянная тэмпература падымаецца gradualmente.Partendo тэмпература 18 градусаў, то расход да 65 градусаў працуе каля 30 хвілін, і я заўважыў, што на прыборнай панэлі супадае са значэннямі diagnosi.Ho змянілася тэрмастат, думаючы, што ен быў заблакаваны басейн, а таксама датчык тэмпературы вады, але і не змянілася што-нибудь.не ведаю, што і думаць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di explode82
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    НЕАПАЛЬ(ЗНАХОДКІ)
    Паведамленні
    395
    паглядзець, што, верагодна, застаецца тэрмастат заўседы адкрыты і імкнецца заставацца нізкай тэмпературы
    ПЕВЕНЬ ORI + KESS V2 ВРІ

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    дакладна так, сення я змянілася зусім, зімой, калі змяняюць, некалькі з гэтых тэрмастатаў ў цэлым.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708

mercedes a-160

я ? прыехала ў майстэрню дзяўчына, тое, што было заблакавана рулявое кіраванне....класа.
    я спрабаваў зрабіць дыягностыку, але потым я ўбачыў, што не ? дыягнастуюцца то, c'? толькі помпа, класіка і проста.
    вам ? здаралася, што ўтрымаць гэтыя?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    Як ужо сказаў, я замяніў тэрмастат, але нічога, праблема засталася.
    Што тычыцца праблемы michele30, калі аўтамабіль-гэта клас мадэлі w168 у большасці выпадкаў гэта помпа, які будзе блакаваць трэба замяніць.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di goku
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Турын
    Паведамленні
    222
    Умовы вентылятара? ? спыняецца або працуе заўседы?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    Але трубаправоды холадна ці горача.
    Так праблема, як правіла, адбываецца, калі заўседы цыркулюе вада або вентылятар заўседы уключаны. Нават не сказаць, той помпа, што не ідзе, чаму? павінны ісці ў ebolizione.
    Але вы адчуваеце, гэтак жа трубы і паглядзець, калі яны ўсе цеплыя, не хачу, не circolasse добра

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    Не вентылятар і спыняецца .I трубы спачатку награваецца верхні, а затым пачынае награваць ніжні.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    708
    таму мы і кажам, што тэрмастат працуе.
    але калі на дарозе машына ўжо цеплая перайсці з дапамогай дыягнастычнага прыбора параметр тэмпературы, што адбываецца?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    86
    На дарозе ў мяне не было магчымасці паспрабаваць з дыягназам,але відаць, што тэмпература на прыборнай панэлі не рухаецца.

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •