-
Праблема тэмпературы mercedes cla 180cdi
Прывітанне,хлопцы, у мяне праблема з класа 180CDI,на вуліцы стрэлка тэмпературы заўседы застаецца ў зыходным становішчы, гэта значыць, 40 gradi.Ho звязаных дыягназ і паскарэнне з месца да 3000 абаротаў у хвіліну, пастаянная тэмпература падымаецца gradualmente.Partendo тэмпература 18 градусаў, то расход да 65 градусаў працуе каля 30 хвілін, і я заўважыў, што на прыборнай панэлі супадае са значэннямі diagnosi.Ho змянілася тэрмастат, думаючы, што ен быў заблакаваны басейн, а таксама датчык тэмпературы вады, але і не змянілася што-нибудь.не ведаю, што і думаць.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
паглядзець, што, верагодна, застаецца тэрмастат заўседы адкрыты і імкнецца заставацца нізкай тэмпературы
-
дакладна так, сення я змянілася зусім, зімой, калі змяняюць, некалькі з гэтых тэрмастатаў ў цэлым.
-
mercedes a-160
я ? прыехала ў майстэрню дзяўчына, тое, што было заблакавана рулявое кіраванне....класа.
я спрабаваў зрабіць дыягностыку, але потым я ўбачыў, што не ? дыягнастуюцца то, c'? толькі помпа, класіка і проста.
вам ? здаралася, што ўтрымаць гэтыя?
-
Як ужо сказаў, я замяніў тэрмастат, але нічога, праблема засталася.
Што тычыцца праблемы michele30, калі аўтамабіль-гэта клас мадэлі w168 у большасці выпадкаў гэта помпа, які будзе блакаваць трэба замяніць.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
Умовы вентылятара? ? спыняецца або працуе заўседы?
-
Але трубаправоды холадна ці горача.
Так праблема, як правіла, адбываецца, калі заўседы цыркулюе вада або вентылятар заўседы уключаны. Нават не сказаць, той помпа, што не ідзе, чаму? павінны ісці ў ebolizione.
Але вы адчуваеце, гэтак жа трубы і паглядзець, калі яны ўсе цеплыя, не хачу, не circolasse добра
-
Не вентылятар і спыняецца .I трубы спачатку награваецца верхні, а затым пачынае награваць ніжні.
-
таму мы і кажам, што тэрмастат працуе.
але калі на дарозе машына ўжо цеплая перайсці з дапамогай дыягнастычнага прыбора параметр тэмпературы, што адбываецца?
-
На дарозе ў мяне не было магчымасці паспрабаваць з дыягназам,але відаць, што тэмпература на прыборнай панэлі не рухаецца.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума