-
k-тэгі для чытання ненармальная
прывітанне у мяне паўстаў такое пытанне чытання edc16 c39 ў bdm з певень і ў мяне flash 2 мб. але калі я чытаю flasch з k tag атрымліваю 42,9 kb ці ведаеце вы, чаму дзякуй.
-
no es normal tiene que tener 2mb
-
добры дзень, не ? што дае памылку кантрольнай сумы ў канцы ? ты зняў сцяжок рэзервовага капіявання і пакласці на flash?
-
добры дзень, дзякуй за адказ, тады я растлумачу яго спрабаваў на двух ecu роўна першы чытае мяне ў flasch 42,9 адключыўшы рэзервовае капіяванне і памылка праверчае сумы не мне пра памылку, брэша ecu у рэшце рэшт я па памылцы кантрольнай сумы, заўседы кажам пра эбу edc16c39, але мая праблема ў тым, што flash я як плошча 42,9 замест гэтага павінен быць доступ у інтэрнэт 2мг вы можаце дапамагчы мне зразумець, дзякуй
-
тады зрабі, як я кажу вам я. спампаваць сапраўднае праграмнае забеспячэнне alientech, усталюйце, а затым выдаліце, і rinstalli версіі 1.89, што вы ? выхад і вы ўбачыце, што вырашыць. я не рэкамендую падключыць ktag з праграмамі, якія вы загружаеце ад alien, што робіць блокі.
-
прывітанне *********pro дзякуй за дапамогу, я зрабіў, як вы кажаце, але цяпер, нават калі я стаўлю галачку ў suflasch або eprom прымушае мяне зрабіць толькі адну рэзервовую копію.вы ведаеце, як я магу зрабіць зараз? дзякуй
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
але гэтая праблема ? ната ў цяперашні час, або вы робіце тэсты для праверкі k-tag.....
-
прывітанне, гэта не я ? ніколі не здаралася. ? вельмі дзіўна
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO)
Прывітанне
Ваш ktag, трэба абнавіць вашыя прашыўкі, пошук інфармацыі ў ******і varai comme можа soluzionare.
Вам трэба запампаваць адзін віка версія k-люкс.
-
прывітанне, што verzione знаходзіцца, таму што на alienthec знаходзіцца на гэтай magpro? sno74 я спрабую, таму што я прыбыў зусім нядаўна.
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума