Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 14

Абмеркаванне: Погляд Карту

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63

Погляд Карту

Прывітанне, хлопцы, мне трэба, каб меркаванне аб маей бягучай карце, Grande Punto 1.3 mjet 75cv scatalizzata, няма egr, turbo з всасывать плюс 3мм фільтр панэлі і кран turbo, дайце мне ведаць, што я не магу зразумець, калі гэтая карта была зроблена добра, ці не, дзякуй усім загадзя
    File Allegati Файл Ўкладання

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    калі ласка, спачатку варта перайсці да прэзентацыі і, магчыма, даць невялікую чытання ў нашым становішчы...з майго боку, вы кажаце, што вы прыйшлі занадта allazzato..прывітанне і бун працяг.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    Вы ragionissima, і я прашу прабачэння, быць грубы,\грубым або прайсці для гэтага, ці не ? у маім шляху, і мне шкада, ўражанне, што я даў, я думаў, што я прыступіў да прэзентацыі, але потым я ўспомніў, што ўчора я не магла адкрыць яшчэ паток, я прашу прабачэння, па-ранейшаму, і я спадзяюся, што хто-то можа мне дапамагчы =)

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    184
    Прывітанне,я даў на крыло сваей карце, і па-мойму, працягвае працаваць па-ранейшаму на картах ўпырску(асабліва карты паветра) ,egr выключана правільна ,карту ціску turbo sbagliatissima .Гэта і, груба кажучы, тое, што я думаю .

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    Вы маеце рацыю на турбо, на жаль, "геній", што я зрабіў карту, не ? успомніў, што мая турбіна ? кіруецца механічна, а не электронна, а затым-карту ? цалкам бескарысна...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    75 л. з. не павінна быць электронікі кіравання turbo? механіка, такім чынам, трэба дзейнічаць на wastergate?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Ареццо - Фларэнцыя
    Паведамленні
    961
    Citazione Першапачаткова Напісаў luigigtc Visualizza Messaggio
    75 л. з. не павінна быць электронікі кіравання turbo? механіка, такім чынам, трэба дзейнічаць на wastergate?
    75 кіраванне maccanica, 90 электроніка

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    сапраўды, карту ? той, але машына не ідзе прама, нягледзячы на 1.3 бара ў піку і 1.2 канстанты, я мог бы апублікаваць графік, зроблены на чацвертай перадачы з elm меркаванне? ціск ў магістралі rail на 100% паскаральнік ў ўздыме абаротаў падае і падымаецца, падае нават да 550 бар і ? вельмі па мне

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    88
    выбачайце, але 90 электроннага кіравання і выпадкова з-за змянянай геаметрыяй?? і замест 75 л. з. механіка для фіксаванай геаметрыі??

на тое ціск мае 90 л. з elm ў 4 руху піку ў 1,6 і 1,5 пастаянным і ? высокае ціск, я думаю, вашы 1,2-1,3 яны добрыя, арыгінал, мне здаецца, што абароты на 0,9 бар, магчыма я памыляюся...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    63
    так, але мне трэба ціск у магістралі rail сказаць праўду?, мне здаецца, занадта дзіўна мой графік мае тэндэнцыю мець катастрафічныя наступствы, я баюся, што помпа дызель есць якія-небудзь праблемы, аднак у 90-рэзюмэ ? агрэгат кіруецца ў электронным выглядзе праз клапан pierburg з ланцуга дэпрэсіі, у той час як 75cv мае кіраванне, механіка і перепускного клапана, і, такім чынам, працуе на ціск =)

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •