Вынікі з 1 па 8 з 8
    СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277

Праблема мовы фарсунак ford focus 1.6 з dsg..

Прывітанне ўсім у мяне праблема з дыягностыкі autocom я спрабую ўвесці код фарсунак, але па памылцы... 2 фарсункі аказваюцца закадаваныя 2 няма... машына не ў парадку пу? быць праблемы?вы ведаеце, што прадухіляе кадоўкі? Трэба іншы дыягназ ? Загадзя дзякую

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    Citazione Першапачаткова Напісаў freddyecu Visualizza Messaggio
    Прывітанне ўсім у мяне праблема з дыягностыкі autocom я спрабую ўвесці код фарсунак, але па памылцы... 2 фарсункі аказваюцца закадаваныя 2 няма... машына не ў парадку пу? быць праблемы?вы ведаеце, што прадухіляе кадоўкі? Трэба іншы дыягназ ? Загадзя дзякую
    якая памылка? выкарыстоўвайце праграмнае забеспячэнне autocom або delphi?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Autocom памылкі не толькі ў тым, што калі я правяраю параметраў, коды фарсунак, адпаведных цыліндраў 1 2 3 4 не існуе, калі я спрабую кадыроўку не прымае іх

Banned
    Дата Рэгістрацыі
    Жнівень 2012
    Паведамленні
    130
    Citazione Першапачаткова Напісаў freddyecu Visualizza Messaggio
    Autocom памылкі не толькі ў тым, што калі я правяраю параметраў, коды фарсунак, адпаведных цыліндраў 1 2 3 4 не існуе, калі я спрабую кадыроўку не прымае іх
    але калі вы паспрабуеце змяніць знаказбор на фарсункі закадзіраваны , цябе мяняе?. вы павінны пераканацца ў тым, што тое, што autocom кажа вам, як правільна! адзін, з другога дыягназ, то ў вас есць? .

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    277
    Не прымае іх коды памылкі, але калі я спрабую на іншы ford focus коды знаходзяцца зусім

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    варта perovare з іншага дыягностыкі, не ? сказаў, што вы можаце зрабіць, працуе з autocom
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Болга
    Палерма, сіцылія
    Паведамленні
    1,128
    прывітанне, даўно я ? адбывалася што-то падобнае, дыягностыка bosch kts у майстэрні не маглі кадаваць пульверызатар, пасля некалькіх спроб прайсці першы, чацверты і гэтак далей? далей, мы адлучэння акумулятара на некаторы час, а затым, калі навокал мы кадоўцы фарсунак.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    11
    Citazione Першапачаткова Напісаў leandro89 Visualizza Messaggio
    прывітанне, даўно я ? адбывалася што-то падобнае, дыягностыка bosch kts у майстэрні не маглі кадаваць пульверызатар, пасля некалькіх спроб прайсці першы, чацверты і гэтак далей? далей, мы адлучэння акумулятара на некаторы час, а затым, калі навокал мы кадоўцы фарсунак.
    Ну і дарма! Паспрабуйце зрабіць так, мне таксама ен працаваў,? машына павінна ісці так жа......

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •