Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Абмеркаванне: my presentation!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112

my presentation!

Прывітанне, хлопцы.

? гонар стаць часткай гэтага форуму. Мяне завуць Дзень, мне 30 гадоў і я ў правінцыі Трапани. Па працы часта ў Аўгсбургу (SR).
    Для інфармацыі не esitatemi звязацца. Я спадзяюся, што змагу і sapervi адказаць. Я спецыялізуюцца на аўтамабілях групы vag, у мяне а4 2008 года 143cv, і вы зразумееце, Xch? я ў гэтым форуме. Я ведаю, кожны схема падлучэння і ўстаноўка і зняцце кожнай часткі. Я ведаў двух адміністратараў, дзякуй ім сваю шчырую падзяку x pasienza, што мяне пасвяцілі ў гэты дзень увесь курс.
    Толькі сення я скончыў рыхтаваць мая першая карта, што паспрабуе? што ў блі выхадныя, як толькі я вяртаюся дадому. Я не магу чакаць!
    Што сказаць, калі вам трэба тут.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280
    Сардэчна запрашаем....

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    сардэчна запрашаем паміж намі,
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    Дзякуй ragazzuoli.. Мо ен пачынае. Rimbocchiamoci рукавы!!! ды ды ды!!! Вы ведаеце, як ўключыць абвесткі ў ***** для кожнага змены ў пост, дзе я адказваю?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    Citazione Першапачаткова Напісаў pitty Visualizza Messaggio
    Дзякуй ragazzuoli.. Мо ен пачынае. Rimbocchiamoci рукавы!!! ды ды ды!!! Вы ведаеце, як ўключыць абвесткі ў ***** для кожнага змены ў пост, дзе я адказваю?
    глядзіце, калі вы знаходзіцеся тут:

http://www.professionalchiptuning.ne...3_user_profile
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    салерно
    Паведамленні
    351
    прывітанне і дабро запрашаем

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    прывітанне і дзякуй!!!!

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    прывітанне і benarrivato я бачу, што вы адразу ўвялі,лепш так.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    112
    ды ды ды... дзякуй... я добра памятаю свае першыя дні на форуме audi, дзе я напісаў і супер-актывіст...
    Я павінен сказаць усе, я ўсе яшчэ адчуваю сябе крыху страціў, але я спрабую далучыцца ў лепш, то ў выхадныя я не granch? зрабіць, і таму я ўвесь час. На іншым форуме, цяпер яны выдатна ведаюць мае гадзіны і дні, і, калі затрымка ў рэакцыях дзень ведаюць, што яны могуць зламаць скрынкі, калі яны хочуць, нават у тэлефон або на whastapp... За тое, што я ведаю, хлопчыкаў заўседы есць. Дайце мне вучыцца зусім няшмат " пі? на ўсе гэтыя тэмы, якія для мяне з'яўляюцца новымі або амаль, і мы ўбачым! між тым, калі ў вас bisogono змены электронных і мадэрнізацыя групы VAG, дайце мне ведаць! Магчыма, я спрабую дапамагчы вам. Я раблю невялікі прыклад: сення адзін патэлефанаваў (пакуль я спаў раніцай да 11!!! ясна) чаму? ен хацеў ведаць, ці можа ен ўваскрэсіць golf V, 2005 года, улічваючы, што яны зрабілі карту, і з тых часоў не ? pi? гульні. Я ? прыйшоў адразу на розум, праблема з кантрольнай упэўнены, што не ? была разлічана правільна, але будзеце бачыць? у пятніцу? калі я вяртаюся дадому!
    Максімум бяру VAS-і стрэл ўнутры арыгінальнае праграмнае забеспячэнне ад мамы VW, у надзеі, што яны не падышлі да иммо!
    ды ды так!!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di carlo abarth
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    ВЕЗУВІЙ
    Паведамленні
    1,521
    сардэчна запрашаем!!
    Што такое заяц? Трус Abarth

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс