Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 23
    АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ L'avatar di munro
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207

Duty Cycle фарсунак:невядомы

Caio, хлопцы, я вырашыў сабраць р? інфармацыя аб тэме назва tread чаму не сказаць праўду? я спрабаваў "p? вакол" але тое, што я знайшоў-і амаль заўседы паведамляецца імі інжэктары бензіну і нават у гэтым выпадку там я зразумеў, ніколі не granch?...таму я хацеў бы скарыстацца паслугамі спецыялістаў, і некаторых з вас, якія ведаюць, доўга, каб ведаць, што c'? ведаць аб гэтым і гаварылася ў больш зразумелай, можна....
    тады, што скажаце пра іх мы пагаворым??
    Матацыкліст, не стварае чэргаў, нават у машыне...
    у automoblista стварае чэргі, нават у руху...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    Ад мала, што ведаю аб гэтай тэме Duty Cycle ? час адкрыцця фарсунак і, калі, напрыклад, у вас есць DC 60% інжэктар зніжкі? на "OFF" астатнія 40% таго, што на некаторыя кнігі называюць "injection timing" ці IDC, затым цыкл працы аднаго інжэктара на "IPW-Injector Pulse Width" 100ms будуць 60ms. DC залежыць ад колькасці? дызель запыце; вы кажаце Duty Cycle статычны, калі гэта значэнне ? 100%! Наколькі я ведаю, гэта значэнне пу? быць выяўленыя з простай мультиметр, але не пытайцеся мяне, як *_*.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    114
    з дапамогай мультиметра я не думаю, што вы можаце выявіць,што вам трэба, асцылограф, калі вы хочаце ўбачыць форму хвалі

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    практычна я хачу сказаць, што фарсунак common rail маюць DC заўседы на 100%?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di V.V.
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    182
    У Common Rail фарсункі застаюцца пастаянна адкрытымі і кідаюць дызель, нават калі не c'? патрабуецца або час адкрыцця вар'іруецца ў залежнасці ад попыту ў дадзены момант часу ўпырску? Я лічу, што гэта пі? правільна сказаць, што вы дасягне пастаяннага току, статычны, або 100%, калі цыкл працы аднаго інжэктара, пакрывае ўсе-усе, час ўпырску.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di fuorigiri
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    прывітанне ў common rail не центрируют нічога з фарсунак бензін і не бачу ніякіх обязаностей, таму што кіруюцца току і працуюць x рознасць ціскаў

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    затым ricodate есць тыя, электрамагнітныя і тыя, п'езаэлектрычныя, якія кіруюцца такім comlpetamente divesi

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    ок, але, як f? інжэктар надаць 1-2mm3 дызельнага паліва, а затым перайсці на максімальную далекасць?? толькі ад "шырыня сігналу" ecu?калі сігнал залежыць ад так мала, так шмат, каб надаць дынаміку? рэгістр дызельнага паліва або максімальнай, што гэта можа даць сумесна з прэс "шпулька электрамагніта інжэктара будзе рада,па-мойму, сіла ў duty cycle ад мінімальнай да макс....але я б не сказаў, фігня....чакаю з нецярпеннем нават ўмяшанне giarras і robys аб тым, каб даведацца, што яны кажуць мне...

Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    186
    трэба адрозніваць увагі з бягучай, калі вы ведаеце гэтыя дзве велічыні, можа быць, вам бы + перакананы, і вы ідэі + дакладныя

Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    ЗЯМЛЯ
    Паведамленні
    1,207
    і ў самай справе, току не разумею яшчэ акки...не маглі б вы растлумачыць мне асновы, калі ласка??

Старонка 1 з 3 123 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •