Прывітанне. Я аматар аўтамабіляў і электронікі. Здаецца, форум змест вельмі добра, і я спадзяюся даведацца і дапамагчы.
Вітаю ўсіх.
Прывітанне. Я аматар аўтамабіляў і электронікі. Здаецца, форум змест вельмі добра, і я спадзяюся даведацца і дапамагчы.
Вітаю ўсіх.
Сардэчна запрашаем....
Дзякуй. У мяне есць пытанне. Калі я магу адпраўляць паведамленні з ўкладаннямі і avr? дазвол спампаваць?
Прабачце мае невуцтва, але іх праца не ? правілы форуму.
З павагай і дзякуй загадзя.
сардэчна запрашаем alclot
запрашаем вас, між тым вы павінны зрабіць прэзентацыю + адэкватны, паказаўшы таксама ваша імя,et?, прафесія і месца x вы можаце размясціць ужо цяпер вы можаце зрабіць гэта, і вы можаце ўмяшацца, калі вы хочаце на ўсе тэмы, якія знаходзяцца ў форуме ,x адносна invecex правы для таго, каб спампаваць, вы павінны стаць для сярэдняга карыстальніка, гэта адбываецца аўтаматычна, актыўна,прапаную зірнуць на рэгуляванне cos? вы sar? усе + ясна..жадаю табе, добры форум.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
Сардэчна запрашаем,калі вы можаце scivere-й? info пра вас??!!![]()
Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)
Прывітанне, бэн прыйшоў
Мае імя, Jusep, я з Іспаніі і я п'ю кампутара. Я люблю свет automocino і электронікі. Прабачце мой рускі, чаму? я выкарыстоўваю онлайн-перакладчык.
Дзякуй усім за цеплы прыем.
Прывітанне jusep,і дадому паміж намі,я заклікаю цябе чытаць, як
вышэй пісалі giarras і сцерагчыся месцаў, дзе запыты
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
ciaa peppe!!!
Што такое заяц? Трус Abarth