Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Абмеркаванне: Купіў Mpps V12

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    12

Купіў Mpps V12

Чытаў тут на форуме вашыя абмеркавання, я купіў ўчора mpps v12... не прадбачу, каб паспрабаваць яго.... безумоўна, sar? тут, у stressarvi

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    будзьце асцярожныя, на што ecu яго выкарыстання, у адваротным выпадку, хто вы stresser? Ты........

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    12
    чаму? што вы маеце на ўвазе?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (FO) L'avatar di passione motori
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2013
    Болга
    Лацые
    Паведамленні
    607
    пошук па форуме і вы зразумееце, колькі хлопцаў заступілі ecu запісу..........

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    12
    нееет....

ен раніцай размаўляў з механікам, які працуе з эбу і ен сказаў мне, што mpps робіць вельмі добра, vw/audi, і што ен хацеў бы купіць, ен таксама...? потым распавеў мне таксама пеўнік і шмат іншых рэчаў,....

зараз імкнуся тут, на форуме, што ты сказаў... дзякуй...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di alex68
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    270
    о, вядома, як не добра пісаць..... вы таксама ўбачыце, як добра ў boccare ў запісе. раю не ісці далей, чым у некаторых edc15
    калі проста не хочаце рызыкаваць-то edc16 але ты далека ад ford, renault, mercedes, у адваротным выпадку, як кажа l адзін страсці рухавікі, вы stressarti выклікаць эвакуатар, пасля таго як вы прыбілі некалькі экю.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    12
    але як толькі па ecu не ? pi? вымаемыя?... не ? можаце riscriverci вышэй зыходны файл?...

абмеркаванне тут, на форуме paralvano, што mpps мае функцыю захавання, я не памятаю тэрмін, скажам, у сколкава? аднаўлення... мне гэта пацвердзіў, ці я няправільна з якой-небудзь іншай праграмы або абсталяванне...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    12
    Сення я прачытаў першую эбу .... Audi A3 рухавік BKC... але я яшчэ не ўсе праграмнае забеспячэнне для таго, каб бачыць карты... тыя, якія я знайшоў на кампакт-дыску з mpps у мяне праблемы з іх устаноўкай...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2013
    Паведамленні
    14
    прабачце richytech, пытанне, ці магу я, без крыўд... мой ? толькі ўмяшанне крытык/канструктыўная!!!

але ўсе гэта вы хочаце зрабіць сур'езна для будучай працы, або вы проста гуляеце трохі з вашага аўто?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Май, 2015
    Паведамленні
    12
    Дзіўны пытанне... але права... я бачу, што вы пачатковец, як я на форуме, але калі мне задаць пытанне, як, гэта азначае, што gi? ад часу працы на блоку кіравання, безумоўна, pi? мяне... Для мяне гэта ? дадатак да маей працы, нават, чаму? мне трэба, каб зразумець, можа быць, лепш, дынаміку працы эбу ўпырску і, такім чынам, лепш зразумець працу, што я раблю для кампаніі, дзе я працую...

Я мог бы таксама служыць для задавальнення некаторых кліентаў, якія ў мяне есць, таму я б сказаў, яго, як працу...

PS: я не раблю дакладна таксама, калі ў форуме ? вельмі легка зразумець, свісткі для пляшкі

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Пазнакі для Гэтай Дыскусіі

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •