Вынікі з 1 па 7 з 7

Абмеркаванне: scodifica corsa b 1.0

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935

scodifica corsa b 1.0

Як вынікае з назвы вынікае scodificare эбу аўтамабіля ў аб'ект, таму што яго не хоча ісці, і ен павінен ўсталяваць гидромолот. Я, вы ведаеце, сказаць, калі існуе хуткі метад для рашэння гэтай праблемы??

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    прывітанне, які блок кіравання мантуецца bosch 1.5.5 ?? Вы павінны атрымаць carpass да школы, заключаецца ў тым, падрыўнік + свой аўтамабіль і ўсталюеце з opcom,прапаную nn запішыце яго з мод на блокі,вы таксама можаце атрымаць carpass ад tms каля блеку ключоў!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (FO) (OF) L'avatar di legendaryslave
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    RAIANO(AQ)
    Et
    44
    Паведамленні
    1,985
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    прывітанне, які блок кіравання мантуецца bosch 1.5.5 ?? Вы павінны атрымаць carpass да школы, заключаецца ў тым, падрыўнік + свой аўтамабіль і ўсталюеце з opcom,прапаную nn запішыце яго з мод на блокі,вы таксама можаце атрымаць carpass ад tms каля блеку ключоў!!
    гэта я ўсе ? адзінае рашэнне на opel
    у той час як іншыя будуць па-ранейшаму кажам пра нас, мы ўжо вырашылі праблему
    GARAGE0864 ԼЄƓЄƝƊƛƦƳƧԼƛVЄ

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Я бачу, дурніца... я ведаю, што палова казіно я ўжо комбі.
    Я спрабаваў scriuverla праз паслядоўны escxludendo лямбда улічваючы, што дала мне праблемы харчавання, толькі, што певень не хацеў гэта запісаць і mpps яна заблакаваная, мне варта паспрабаваць ў bootmode, калі я бяру арыгінал. Opcom я не карыснасць?, таксама мне здаецца, што-то твар autocom, у мяжы, я павінен аднавіць эбу, иммо і ключ ад падрыўніка...

а ? адзін 1.5.5

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    яго, я быў у стане аднавіць яго, да стойцы з нізкай певень v48

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF) L'avatar di motorsport
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Болга
    кампанія
    Паведамленні
    1,110
    Citazione Першапачаткова Напісаў blackwolf76 Visualizza Messaggio
    Я бачу, дурніца... я ведаю, што палова казіно я ўжо комбі.
    Я спрабаваў scriuverla праз паслядоўны escxludendo лямбда улічваючы, што дала мне праблемы харчавання, толькі, што певень не хацеў гэта запісаць і mpps яна заблакаваная, мне варта паспрабаваць ў bootmode, калі я бяру арыгінал. Opcom я не карыснасць?, таксама мне здаецца, што-то твар autocom, у мяжы, я павінен аднавіць эбу, иммо і ключ ад падрыўніка...

а ? адзін 1.5.5
    у boot mode вы можаце толькі з flasch..трэба заўседы carpass, каб паставіць яго на матацыкл,autocom не робіць гэта праграмаванне,калі трэба запраграмаваць яго, дайце мне ведаць, я скажу вам, як рабіць!!!!!
    Вы сапраўды не зразумелі што-тое, пакуль вы не ў стане растлумачыць гэта сваей бабулі (Эйнштэйн)

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Паведамленні
    935
    Citazione Першапачаткова Напісаў motorsport Visualizza Messaggio
    у boot mode вы можаце толькі з flasch..трэба заўседы carpass, каб паставіць яго на матацыкл,autocom не робіць гэта праграмаванне,калі трэба запраграмаваць яго, дайце мне ведаць, я скажу вам, як рабіць!!!!!
    я павінен зрабіць яе планавання...

я змяніў усю электроніку і працягвае не ісці, мне ? засталася толькі centrtalina, што я не мог праверыць.

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •