Вынікі з 1 па 5 з 5

Абмеркаванне: Winols

Прагляду " Гібрыд"

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173

Winols

Я хачу, каб пачаць разумець, winols c'? той, хто мае веды і выкарыстання праграмнага забеспячэння

Прывітанне і дзякуй

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    шчыра не ? што гэта сапраўды просты ў выкарыстанні...я чытаў некалькі кіраўніцтваў, відавочна, усе на англійскай мове, знойдзеных у інтэрнэце, і там я страціў шмат гадзін сну.
    цяпер я выкарыстоўваю яго толькі, каб бачыць усе дэталі, якія з ecm не ў стане зразумець...але для супастаўлення карысці і заўседы ecm
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Болга
    Правінцыя Казерта
    Паведамленні
    335
    Citazione Першапачаткова Напісаў magi1984 Visualizza Messaggio
    шчыра не ? што гэта сапраўды просты ў выкарыстанні...я чытаў некалькі кіраўніцтваў, відавочна, усе на англійскай мове, знойдзеных у інтэрнэце, і там я страціў шмат гадзін сну.
    цяпер я выкарыстоўваю яго толькі, каб бачыць усе дэталі, якія з ecm не ў стане зразумець...але для супастаўлення карысці і заўседы ecm
    я не магу пацвердзіць, што сказаў. WinOls ? дзіўна, як праграмнае забеспячэнне і выкарыстоўваць яго, я таксама для спецыяльных рэчаў, асабліва, калі c'? да паслуг гасцей damos. Для астатніх ECM застаецца забеспячэнне-й? "сябра", каб супаставіць. Далей, калі вы ведаеце, дзе ўмяшацца і як ўмяшацца, ідуць добра, усе.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    173
    Дзякуй, зрабіў ? я ў ecm, але для яе завяршэння спатрэбілася б драйвер maker. I nfatti alientech ведае-й? тое, што бачыце ў драйверах, зробленыя з іх, і калі адбываецца што-то, як sid не c'? каб бачыць так шмат рэчаў, як l'egr..........

Дзякуй

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    52
    у раздзеле winols c'? файл pdf, на італьянскай мове, які вам тлумачыць, каманды,структура і некаторыя хітрасці, каб лепш выкарыстоўваць winols

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •