Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 12

Абмеркаванне: Адрозненні ЭКЮ

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    19

Адрозненні ЭКЮ

Прывітанне,
    у мяне есць сумневы, што мяне мост: я хацеў бы купіць мне тое, што мне прачытаць і змяніць экю з майго аўтамабіля, але я, разумеючы, што я б пі? абсталяванне... у прыватнасці, я маю наступныя аўтамабілі:
    - Lancia Delta evo - блок кіравання IAW - ад таго, што я зразумеў, трэба планаваць новую eprom... на шчасце, я ўжо? яго zoccoletto зварных колькі ўжо? супастаўляецца, - але з дапамогай якой праграмы я магу прачытаць гэта eprom??? Нападаючы bdm з дзімам (калі такія буду), я мог бы прачытаць і змяніць яго свабодна?
    - Alfa Romeo Gt jtd - гэта павінен быць бош - якія апаратныя сродкі/праграмнае забеспячэнне мне неабходна?
    - Renault Clio RS phase1 2001 года - зусім не ведаюць, але я чытаў, што ? цяжка ўзаемадзейнічаць з гэтым эбу...
    - блок кіравання Athena GetData, практычна walbro - ? устаноўленая на аўтамабіль, ралі, і я бачыў, што есць паралельны кабель прыкладаецца, як я магу размаўляць з гэтым??

Я ўпэўнены, што які-небудзь карыстальнік тут я potr? дапамагчы... загадзя дзякуй....

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    19
    Занадта цяжкае пытанне??? Не думаю... help me!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di frantik3
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Таскана
    Паведамленні
    610
    тады для delta, вам патрэбен нармальны программатор eprom!!!!
    GT звычайны пеўнік або bdm улічваючы, што датычыцца edc16!!!
    для clio варта leggelra з каня, аднак і ўбачыць, што ecu мантуе!!
    Для walbro, вам патрэбен праграміст паслядоўны walbro з sw, прысвечаны!!!!!!!!

Administrator L'avatar di admin
    Дата Рэгістрацыі
    May 2012
    Болга
    Eculandia
    Паведамленні
    708
    Некаторыя рэчы li знаходзіцеся на краму ў рэжыме on-line форум,для тых, хто не есць мы бачым, што вы можаце зрабіць,калі мы можам дапамагчы, вы можаце звярнуцца ў лічку
    Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    19
    але з дбм, не ? дазваляе чытаць усе блокі кіравання? мне, магчыма, вы прымеце для дна, але яшчэ не разумею нічога.... я думаю, што, адкрыўшы любы блок кантакты будуць заўседы...

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    вядома, з bdm вы можаце прачытаць рэзервовага капіявання і quest чынам, прадухіленне любых праблем, якія могуць паўстаць.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    19
    і тое, як хто-то сказаў: "пытанне ўзнікае спантанна...", з bdm, я магу чытаць і рабіць рэзервовае капіраванне, у той жа час я не магу пісаць??? Cio?, clio 2001 года вы не можаце супаставіць нават праз bdm ці мне трэба, каб прымусіць пеўня або mpps?

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    Citazione Першапачаткова Напісаў CiccioBr Visualizza Messaggio
    і тое, як хто-то сказаў: "пытанне ўзнікае спантанна...", з bdm, я магу чытаць і рабіць рэзервовае капіраванне, у той жа час я не магу пісаць??? Cio?, clio 2001 года вы не можаце супаставіць нават праз bdm ці мне трэба, каб прымусіць пеўня або mpps?
    з BDM можна чытаць і пісаць усе свае аўто, акрамя Athena, што avr? адзін schedino-іншаму. Звычайна, калі вы бераце, напрыклад BDM 100 ад форуму вы атрымліваеце ў камплекце 3 schedini: marelli, delphi і siemens. Калі вы хочаце супаставіць іншы ecu, і не знаемыя з зварных швоў трэба атрымаць яго schedino падыходзіць. Аднак, на маю думку націсніце звязацца з msport, якія, безумоўна, каб справа атрымалася? у rintracciarti інтэрфейс і спецыяльнае праграмнае забеспячэнне. У BDM, нават калі законы, то ў вас не будзе драйвера, каб яго змяніць, і, такім чынам, неабходна змяніць яго ў 2d...

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Студзень 2013
    Паведамленні
    19
    дзякуй за савет!

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di Gianpy80
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    214
    нічога не зразумеў.. але калі ты купіў эбу вам не далі кабель і праграмнае забеспячэнне для ўстаноўкі імя?

Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •