Старонка 1 з 4 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 37
    НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60

праблема гарачага старту golf audi a3 5 і т. д..

прывітанне ўсім, ? тое, што я адчуваю, казаць аб гэтай праблеме, але не ведаю, чым гэта абумоўлена, immaggiono рэчы, электроніка!!!
    на маей audi a3 8p стары ў мяне праблема халоднага запуску, але праблема была з-за галоўкі блока цыліндраў, іншае пытанне, што пакутуюць на гэтыя аўтамабілі, прызнаны audi..
    цяпер я ўзяў заўседы апошнюю версію a3 2006 года, з dpf, што я хацеў бы ў некалькіх выдаляць!!шчыра версія больш старая пайшла лепш!!бу!!

АКТЫЎНЫ КАРЫСТАЧ (OF) L'avatar di magi1984
    Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    праблема, па дадзеных бюлетэня тэхнічнай VW ? прыйшлося стартара, што губляе прадукцыйнасці і зносу батарэі.
    на самай справе тэхнічны бюлетэнь кажа, што змены ў гэтыя выпадках акумулятар + электрарухавік

ісціна? ? просты рэтушы ў карце праблема ўхіленая, і ўладальнік аўтамабіля эканоміць p? ).
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    ok, а затым змена складаецца ў змене якой-карту, напрыклад, будуць зніжаны авансавыя плацяжы?ці наадварот?ці ўпырскваецца больш алею!!дзякуй!!

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    проста ўводзяць поўсць дызель у-ы? ў карту, якая кіруе стартэра рухавік халодны
    [COLOR="#0000FF"][CENTER][B]У жыцці вы ніколі не спыняйце вучыцца![/B][/CENTER][/COLOR]

[CENTER][COLOR="#FF0000"][B]я Не адказваю на асабістыя паведамленні з просьбай аб дапамозе! Калі вам патрэбна дапамога, СПЫТАЕЦЕ НА ФОРУМЕ!!![/B][/COLOR][/CENTER]

НАВІЧОК L'avatar di -DaViDe-
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    31
    Cio? проста павялічыць злегку мг дызельнага паліва ўпырскваецца ў халодны і вырашае праблемы пуску гарачага? Я правільна зразумеў?

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    Citazione Першапачаткова Напісаў -Давід, - Visualizza Messaggio
    Cio? проста павялічыць злегку мг дызельнага паліва ўпырскваецца ў халодны і вырашае праблемы пуску гарачага? Я правільна зразумеў?
    практычна так!!!я думаў, што вы раслі поспехі, як калі б у бензін, але дызель не ? тое ж самае..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    у edc16 і 15 vag, я таксама лічу, edc17, вось дзве карты, для запуску, выкарыстоўваецца motere халодны, іншы гарачы рухавік. Дызельнае паліва, павялічвае яго на карце гарачы старт, што ? дзе ўзнікае дэфект

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні
    60
    прывітанне, я ведаў, што гэтая праблема таксама ўзнікае на гольф 6, вырашаецца так жа?магчыма, гэтая версія для гульні ў гольф вы можаце прачытаць з mpps v.12?дзякуй..

Дата Рэгістрацыі
    Jul 2012
    Болга
    Насельніцтва (Я)
    Паведамленні
    1,529
    вырашае заўседы так, але я не ведаю, калі mpps ўсе таму ці не

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Паведамленні