Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 70

Абмеркаванне: Меркаванне карту Ducato

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di bart
    Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283

Меркаванне карту Ducato

Сення я вырашыў перайсці ад тэорыі да практыкі, і паколькі даўно адзін просіць мяне mappargli ван, я вырашыў яму падарунак на Каляды!
    Cos? сення вечарам я ўпаў (але толькі часова) мой любімы EDC15, і я вырашыўся у EDC16! Не рады, проста дадаць больш складанасці,?, я вырашыў avventurarmi з WinOls.
    Я заяўляю, што яны былі для мяне два novosti?, затым avr? факт, безумоўна, які-то bischerata...

Я прыкладаю карту, арыгінальны і зменены:

Будучы без Damos або іншай дапамогі, зараз я абмежаваны ў Драйвер Wish, абмежавальнік крутоўнага моманту і карту turbo.

Адзін хацеў бы sopratturo зменшыць расход паліва, але ведаючы добра, я ведаю, што хацеў бы пайсці і моцны, так што я спрабаваў змяніць...
    Я хацеў бы ведаць, як вам здаецца, як гэта зрабіў, дзе я памыліўся або перабольшыў, і што ж я забыўся...
    Дзякуй ўезду, хто выст? удзельнічаць у абмеркаванні і sopratturo, хто выст? дапамагчы мне...
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-12-2012 ў 08:47

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    нічога мы не цалкам карты драйвер wish зроблены дрэнна, усе розныя паміж сабой з крокам, нават адмоўныя і г.д. і да т.п., ціск турбо, як павелічэнне можа пайсці, хоць таксама прычыны выбару, але нават я бачу іх крокам адмоўных, а затым з разгляду,абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але ты пачаў рана.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    нічога мы не цалкам карты драйвер wish зроблены дрэнна, усе розныя паміж сабой з крокам, нават адмоўныя і г.д. і да т.п....
    Прывітанне msport, дзякуй за адказ!
    Калі вы ідзяце, я хацеў бы паспрабаваць даведацца пра гэта больш?...
    Што тычыцца карты, DW, я знайсці 3 розныя: у першай паўтараецца 4 разы, другі-3 разы, і на трэці, унікальны, усяго 8 карт педалі. Я стараўся, таму выконваць іх (уяўляючы, што яны выкарыстоўваюцца ў розных умовах), з улікам трох розных, выступаючы затым у індывідуальна і мэтанакіравана на кожным і робяць, а потым капіяваць ўставіць змен кожнага з 3 на адпаведныя пары роўныя.
    Я даў, а затым з крокам у прапорцыі есць? я думаў, што гэта была іх функцыя, у карту 1 і 3 (і крутоўны момант, клей на карты паўтараюцца аднолькавыя ў арыгінале), і я пакінуў без зменаў другі (і яго пары роўных) чаму? я думаў, што я не меў патрэбу ў тым, каб, як ? зроблена, здаецца, не карта, якая можа быць utilzzata ў стандартных умовах....
    Датаваць вам здаецца, што мае развагі функцый, або яны цалкам па-за дарогі?

Што тычыцца крокам, застаючыся на картах піў, я з WinOls я бачу іх усіх, станоўчае значэнне: ад некалькіх дзесятых долей да дзесяткаў кропак на максімальнае значэнне. Не паказвае мне якія-небудзь пункту, значэнне якіх менш арыгінала...
    Акрамя таго, у якім сэнсе вы кажаце, што няма: яны занадта высокія? Я пра гэта менш?

...ціск турбо, як павелічэнне можа пайсці, хоць таксама прычыны выбару, але нават я бачу іх крокам адмоўныя, такім чынам, з разгляду...
    Што тычыцца карты, turbo, чаму? вы кажаце быць таксама прычыны выбару? Я змяніў у раене занадта малая?
    Нават у гэтым выпадку, як і DW, я знайшоў 3 карты паўтараюцца, і я стаяў з выкарыстаннем тых жа разваг, які выкарыстоўваецца для карты педаль.
    Нават у гэтым выпадку, WinOls я толькі станоўчым крокам (акрамя пары пакараныя, што я правільны, чаму? значна disomogenei ад навакольных).

...абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але ты пачаў рана
    Таму было б suffuciente, пачынаючы з абаротаў вышэй?

Дзякуй 1000 msport і прабач за infinit? пытанні, якія я вам толькі што зрабілі...

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Я спрабаваў выправіць карты педаль і абмежавальнікі крутоўнага моманту на аснове, як я зразумеў, чытаючы паведамленні msport: таму я хацеў бы спытаць, калі я рушыў у правільным кірунку: добра cos? або ? лепш, калі ты проста ўсе цалкам?
    Дзякуй за дапамогу
    File Allegati Файл Ўкладання
    Апошні раз рэдагавалася msport (exil77grande); 12-12-2012 ў 20:53

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    не я пакінуў цябе толькі, што зараз я не магу вам дапамагчы,не толькі я за 5 хвілін да напісання заўтра на макс-даю 2 прамыя, даволі простыя,што тачка winols? таму што ты пайшоў адразу на складаны?

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Дзякуй 1000 msport! Я не хачу стварыць занадта шмат праблем: знешні выгляд, калі ў вас будзе час...
    Маючы намер адправіцца ў любым выпадку з нуля, я пайшоў адразу на цяжка...
    А калі сур'езна: я паспрабаваў з дапамогай Titanium 1.49, але не для мяне было ясна толькі тыя карты, якія я прапаноўваў з драйверамі, то я спрабаваў з WinOls для таго, каб бачыць рэальныя значэння, і для таго, каб лепш зразумець, што (тэарэтычна) я раблю і дзе я ўмяшалася.
    Вынік ? я знайшоў мільярд карты, і сярод іх я вылучыў добрая група, карты, педалі, многія абмежавальнікі крутоўнага моманту і якой-то план на turbo...

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Кастрычнік 2012
    Болга
    prov Taranto-Апулія
    Паведамленні
    280
    Bart, але гэта герцагства ? 2.2 не 1.9 ...
    А пачаць змяняць, не перашчыраваць.. пошук разважаць і падумайце, што вы робіце.. выконвайце парадаў msport..
    ці вы самі павінны разумець, як впрысните на самай справе, і пасля таго, як вы рухаецеся, адпаведна, але ? трохі больш складаным, калі вы не ведаеце, як рухацца..
    У свеце шаленых нармальны-гэта з розуму

Дата Рэгістрацыі
    Sep 2012
    Паведамленні
    283
    Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    Bart, але гэта герцагства ? 2.2 не 1.9...
    АСС! Я прыношу свае выбачэнні: вы маеце рацыю Chris156, ? у рэальнасці? у 2300cc! Не ведаю, як я, магчыма, няправільна пісаць, чисс? што я думала! Можа быць, стомленасць-за позняга гадзіны...
    Прашу прабачэння за памылкі, і дзякуй Chris156 для справаздачнасці!

Citazione Першапачаткова Напісаў Chris156 Visualizza Messaggio
    А пачаць змяняць, не перашчыраваць.. пошук разважаць і падумайце, што вы робіце.. выконвайце парадаў msport..
    ці вы самі павінны разумець, як впрысните на самай справе, і пасля таго, як вы рухаецеся, адпаведна, але ? трохі больш складаным, калі вы не ведаеце, як рухацца..
    На самой справе ? мой першы раз, таму, верагодна, хочаце зрабіць, звязанае з неспрактыкаванасцю, я гуляў злы жарт...
    На самай справе, мая праблема ў пачатковай ? проста, разумею, як дызель можа даць...

Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    тады барт,не яны тут робяць урокі, метады, тыпу мг мбар і г.д. і да т.п. гэта было б занадта складана растлумачыць, так і так даю 2 прамыя элементарных, якія не дадуць вам непрыемнасцяў, і яны будуць у любым выпадку іх наступствы,спачатку даю табе савет бачыў, што winols, я лічу аднымі з лепшых sw змены, але таксама і больш складаны ў кіраванні, я прапаную зрабіць мод з titanium і ў залежнасці ад карты, што вы ад яго і таблічны, што паказвае, як rpm і load, такім чынам, абаротаў і нагрузкі, а вы носіце на карце, якая называецца ціскам parzializzato, змяняючы + або - ад 1500 абаротаў і 50% нагрузкі, пачынаючы з 8% у прагрэсіі, падняцца да 12%,затым ідзе на карты ўзбагачэнне, паскарэнне і зрабіце тое ж самае, але будзьце асцярожныя, таму што калі вы робіце мод на галоўную карту і аварыйна-павелічэнне і кажа вам копіі карты сумежных ты выбар не на капіяваць карты і аднадумцаў вы робіце, каб гэтак жа, і па меры выратаваць яму аднаму, калі не вельмі provabilmente таксама вы знойдзеце карты цалкам памыляецеся,затым прайдзіце ў абмежавальнік крутоўнага моманту, пачынаючы ад тых жа абарачэнняў, як і ў іншых картах, і ад 15% заўседы, як правіла, адзін на адзін,а затым вы можаце даць каля 100-120 балаў на карту ціску turbo ў адпаведнасці з rpm і load, і, нарэшце, калі вы жадаеце, вы можаце даць 3-4% ціску ў рампы і, зразумела, - яго абмежавальнік,з дапамогай гэтых змен можна атрымаць сее-сімпатычнай максімальнай надзейнасці, а таксама калі вы хочаце пайсці больш павялічваецца не вельмі, трохі ўсе, і вы ўсталюеце вы.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    249
    У некалькі радкоў, вы далі шмат cosigli для ўсіх супер!

Старонка 1 з 7 123 ... АпошняеUltima

Запіс

• Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
  • Ты вы не можаце адправіць адказы
  • Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
  • Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
  •