Старонка 1 з 2 12 АпошняеUltima
Вынікі з 1 па 10 з 11

Абмеркаванне: Я ўяўляю

Прагляду " Гібрыд"

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1

Я ўяўляю

Прывітанне ўсім, мяне завуць Леа, і як вялікі аматар рухавікоў падчас пошуку
    я знайшоў гэты форум, я падпісаўся, каб прымусіць мяне асабістая культура пытаннях
    і можа быць, хто ведае з дапамогай які-небудзь спецыяліст форуму ўдасца распрацаваць карту прыстойны
    маей дарагі аўтамабіль. Я не спецыяліст у галіне, ні тым больш я хачу стаць,
    мая ? толькі чыстая і простая запал да аўтамабіляў.
    Мой аўтамабіль ? было ўжо? супастаўляецца з складальнікаў, але мяне не вельмі пераконвае,
    я лічу, што гэты крок сапраўды мінімальныя, можа быць, калі я магу даведацца што-то нават магу зразумець, як гэта выправіць..
    Вітаю ўсіх.

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК L'avatar di giarras
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    panormus
    Паведамленні
    1,735
    сардэчна запрашаем, леа, можа быць, больш, чым сказана ў слайд-шоў можна дадаць таксама і et? і месца, пачынае выкладваць сваю карту, так і крычы, што мод, адкрыўшы абмеркаванне ў opposita раздзел,жадаю вам добрага працягу.
    [COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].

[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    benarrivato,вам, што вы займаецеся ў жыцьці?
    аднак, як сказаў giarras калі месцаў на врі і mod, або калі ў вас есць толькі мод, мы бачым, каб дапамагчы вам у можна.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    а ? праўда, мне 29 гадоў, я з ШТ
    размясціць карту sar? добрае казіно, я не ў крычы, але толькі мод
    пагрузіць на edc17, і я не ўсе пластмаса; l перачытваць, можа быць, калі я лічу каго-то, хто чытае
    месца, карту я cos? магчыма аднаўленне нават у крычы, што трэнер не хацеў мяне аддаваць.

Administrator L'avatar di msport (exil77grande)
    Дата Рэгістрацыі
    Jun 2012
    Болга
    Chiplandia
    Паведамленні
    4,817
    таму мод не ты, але ты павінен прачытаць,ну ў гэтым выпадку мы хочам каго-то абсталяванне, як мінімум, певень, v2,крычы замест гэтага вы загадзя, што бачылі, што я, здаецца, зразумеў, што ў вас есць bmw не recupererai ніколі не ідэнтычныя, таму што bmw пры пошуку файлаў крычы на гэтай жа машыне з той жа hw і sw, і заўседы адрозніваецца quinid, вы павінны аднавіць, прымаючы сігнал ад врі з таго ж hw і sw, і свой мод,савет, які я даю вам, і зрабіць усе магчымае, каб прымусіць вас даць файл крычы ад mapper не можа negartelo.
    [IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    Citazione Першапачаткова Напісаў msport (exil77grande) Visualizza Messaggio
    таму мод не ты, але ты павінен прачытаць,ну ў гэтым выпадку мы хочам каго-то абсталяванне, як мінімум, певень, v2,крычы замест гэтага вы загадзя, што бачылі, што я, здаецца, зразумеў, што ў вас есць bmw не recupererai ніколі не ідэнтычныя, таму што bmw пры пошуку файлаў крычы на гэтай жа машыне з той жа hw і sw, і заўседы адрозніваецца quinid, вы павінны аднавіць, прымаючы сігнал ад врі з таго ж hw і sw, і свой мод,савет, які я даю вам, і зрабіць усе магчымае, каб прымусіць вас даць файл крычы ад mapper не можа negartelo.
    дзякуй msport а я толькі што адкрыў абмеркаванне на пачаткоўцаў, магчыма, мы працягнем, l

НАВІЧОК
    Дата Рэгістрацыі
    Снежань 2012
    Паведамленні
    1
    мы бачым, p? я не кухар ні працы ў сферы механік
    я працую на вэб -

СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
    Дата Рэгістрацыі
    Травень 2012
    Паведамленні
    1,280