Вы думаеце пу? ісці? Занадта шмат, каб забіваць FAP?
Я дакрануўся да карты, што я магу пакінуць на врі?
Я забыўся важныя?
Дзякуй.
Вы думаеце пу? ісці? Занадта шмат, каб забіваць FAP?
Я дакрануўся да карты, што я магу пакінуць на врі?
Я забыўся важныя?
Дзякуй.
цяпер я гляджу на яго,![]()
не дрэнна
Я быў ледзь-ледзь больш? нізкага ціску turbo і абмежавальнік крутоўнага моманту(выходзіць так, крыху больш? soft на нізкіх абарачэннях, у адваротным выпадку счапленне доўжыцца poko)
Я б зрабіў больш? верхнюю карту педаль ледзь-ледзь
тое, што мне не падабаецца, як вы змянілі час ўпырску
Асабістае меркаванне, бачыў, што я зрабіць-то гэтыя машыны
Як рада зрабіць з час ўпырску? Некаторы час таму я зрабіў гольф 5, але я, магчыма, закрануў часоў.
Для ціску turbo вы кажаце, што турбіна не вытрымае?
Для разраднік пара, па-мойму, тут былі вельмі нізкія, я паглядзеў файл 2.0 140cv і было павялічана ў любым месцы. Вядома, я мог бы падняць на 100 абаротаў і мець менш павелічэнне.
Карту педаль 6 карт, ecm выклікае узбагачэнне пры паскарэнні? значэнне ? Нм?
2.0 140cv мае такое ж счапленне/перадачы 2.0 110cv?
Як я ўжо казаў, гледзячы на файл, 140-абмежавальнікі, добра пі? высокія. Затым у дачыненні да карты, што ecm выклікае узбагачэнне пры паскарэнні c'? есць разнастайнасць? відавочна, паміж двума. Змяняецца ВР...
Я зрабіў, а затым яшчэ адзін мод, скапіраваўшы у памеры ў памеры i lim моманту 140cv (спадзеючыся, што такая ж трансмісія) і скапіяваць у памеры ў памеры bp і 6 карт... на самай справе разнастайнасць? былі на першых 4.
Наконт таго, лепш працаваць, на карце размешчана раней ці там пу? стаяць гэтая?
У адпаведнасці з м? ? бескарысна капіяваць абмежавальнікі ў 140cv, 110cv, не ? менавіта 140cv засмучаных, але есць і іншыя розныя кампаненты, лепш зрабіць карту, з крокам падыходзіць да 110cv
Дзякуй. І пра 6 карты узбагачэнне пры паскарэнні (карты педаль не так?) У 140 л.с. мае значэння вельмі розныя, але таксама вр розныя..
Ды, і яны розныя, трэба супаставіць, не гледзячы на спасылкі 140cv, затым узбагачэнне пры паскарэнні яе, вы павінны зрабіць на падставе іншых параметраў, адлюстраванне і ў залежнасці ад таго, як вы хочаце адказ педалі
Ок, дзякуй за парады! Што прыкладаецца ў першым пасце, па-твойму, не можа? ісці? Або, што змены apporteresti?
На жаль, я яшчэ не прывілеі, каб спампаваць файл, проста не магу разгрузкі, аднак я часу f? я рабіў гэтыя тэсты, copiavo абмежавальнікі крутоўнага моманту, prex turbo і некаторыя іншыя рэчы, але вынікі былі не з лепшых, заўседы выходзіць лепш, чым файл, калі ен крокам graduatamente, але, каб зрабіць усе правільна вам патрэбен vag, каб зрабіць часопіс, cos? вы выдатна ведаеце, што будзеце дакранацца !