-
mpps
прывітанне, хлопцы.. я новы карыстальнік, і я хацеў бы ўвайсці нават я ў сваім свеце.. я практычна купіў кабель mpps клон у інтэрнэце... але я думаю, што мая памылка больш, так як пасля падлучэння кабеля і ўстаноўкі праграмы я практычна вельмі мала аўтамабіляў, што вы можаце кіраваць..
? праблема тб клон або праграмнага забеспячэння, не ? да гэтага часу? акрамя таго, купіў mpps не было, як у фота з кансервавай банку, шэрай, але просты кабель... цікава, я быў падмануць? для таго, каб зразумець, калі кабель працуе, праз іншыя праграмы, я магу зрабіць дыягностыку і magare паспрабаваць скінуць памылкі? або для дыягностыкі мне патрэбныя іншыя кабелі? дзякуй...
і прабачце, за шмат пытанняў, але я сапраўды поўны вэрхал у галаве.
Дзякуй усім....
marco.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Калі адзін ? неспрактыкаваны павінен, перш за ўсе, задаваць пытанні і затым рабіць пакупкі. У mpps ? добры інструмент, нават калі яна служыць толькі для загрузкі і запампоўкі файлаў з блокаў кіравання аўтамабіля, вядома, каб ставіць дыягназ, для гэтага ен прымае іншае абсталяванне. Можа быць, вы affidavi на службу першым і, па крайняй меры, ты любую дапамогу, у якой вы маеце патрэбу,
Акрамя таго, нават калі ? толькі адзін кабель робіць тую ж працу, што і з'явіцца, проста, што не адзін з тых клонаў бескарысна. Аўтамабілі я не мала паверце,. затым, калі перайсці падзяліць маркі і мадэлі, як ад soft вы ўбачыце, што вы будзеце мець шырокі спектр, больш таго, не ? сказаў, што аўтамабілі, якія ў вас у спісе не можаш гэта зрабіць, магчыма ? сумяшчальнасць з іншымі аўто таго ж вытворцы.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
як мала?
адпраўляе адзін экран спіс аўтамабіляў, якія вам
-
я лічу, што гэта адзін з інтэрфейсаў з вялікай колькасцю аўтамабіляў у спіс...
-
не ведаю, як зрабіць, каб праглядзець увесь спіс аўтамабіляў, але так, мне здаецца, абмежаваны... і я заўважыў, што версія праграмнага забеспячэння ? на 5.0.1
я спрабаваў спампаваць mpps v12, але ен просіць № hawdware і г.д. і да т.п.... і я падумаў, замяніць папкі ўстаноўкі версіі v.5.0, каб мець базу дадзеных абнаўляюцца. .. я не мае рацыю?
спасылаючыся на тое, што мяне consiglato black... я дакументальна дрэнна давяраючы, чым чуткі.. але, што кабель мне для таго, каб зрабіць дыягностыку і, магчыма, скінуць коды? бачыў, што ў мяне есць сябар, які мае майстэрню я магу выкарыстоўваць ВЯШЧУН dell' ECM? ведаеце? ен казаў мне, што трэба, каб зрабіць смарт, але я думаю, што ўсе залежыць ад праграмнага забеспячэння, а не за шнур...., я не думаю, што для кожнага аўтамабіля BMW, audi.. і г.д. і да т.п. ці павінен я мець іншы кабель.....
Яшчэ раз дзякуй...
Cattura.jpg
-
але вы можаце купіць autocom, або такім чынам, усяго за некалькі еўра ў вяза.
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК
у mpps не дыягназ,па-мойму ваша памылка заключаецца ў тым, што вы купілі ў версіі 5 і aim? вы не можаце абнавіць да 12 версіі, за выключэннем, калі не змяняе інтэрфейс,у гэты момант вы можаце яшчэ раз riistallare прыкладзенае праграмнае забеспячэнне і глядзіце, калі вы ўсе яшчэ працуе, у адваротным выпадку вы ? заблакаваны.
-
так што не ? толькі праграмнае забеспячэнне ? да цяперашняга часу ад 5.0 да 12.0 ? я таксама заўважыў, што праграмнае забеспячэнне, усталяванае праз міні сд называецца Multi Protocol System Programming замест 12 версіі я чытаю менавіта MPPS значок эль-значкі розныя... можа быць набытай версіі ? версія tarocca? прыкладаю малюнак 2 абразкі...
Cattura2.JPG
-
СЯРЭДНІ КАРЫСТАЛЬНІК (OF)
Паміж версіяй 5 і 12 мяняецца ўсе, у тым ліку апаратнага і праграмнага забеспячэння. Ды, як кажуць, адрозненні паміж двума версіямі, прывітанне нямногіх аўтамабіляў, + апошнія, з'яўляюцца мінімальнымі. У мяне V5 і мне ен добра працуе,? вядома, вы павінны выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне падыходзіць для 5 -, у гэтым выпадку, які адпавядае першай выява значка, які вы адправілі.
Disinstallalo цалкам з кампутара і выдаліць папку ўсталеўкі, а затым перазагрузіць праграмнае забеспячэнне і павінны пайсці, па крайняй меры, што ты не затрымаўся, спрабуючы выкарыстоўваць праграмнае забеспячэнне, не яго.
Для дыягностыкі можна паспрабаваць autocom, у продаж у анлайн-краме форуму.
-
black.. калі я спрабую запусціць прогу. v 12 не ідзе' пытаецца мяне, n. серыі тб.. і інш... але ў ****llo абсталявання як сказаў giarras..., змяніўшы тое, што вы можаце зрабіць?
Запіс
- Ты вы не можаце ствараць новыя тэмы
- Ты вы не можаце адправіць адказы
- Ты вы не можаце адпраўляць ўкладання
- Ты вы не можаце рэдагаваць свае паведамленні
-
Правілы Форума