прывітанне, хлопцы,задавальненне дзі сустрэцца з вамі! мяне завуць аляксандр, і як і вы,я нядаўна ўступіў у свеце карт!спадзяюся падзяліцца з вамі і абмеркаваць праблемы, і, вядома, карт, якія ўзнікаюць у аўто!![]()
прывітанне, хлопцы,задавальненне дзі сустрэцца з вамі! мяне завуць аляксандр, і як і вы,я нядаўна ўступіў у свеце карт!спадзяюся падзяліцца з вамі і абмеркаваць праблемы, і, вядома, карт, якія ўзнікаюць у аўто!![]()
Добры дзень, Аляксандр сардэчна запрашаем сярод нас, скажы нам што-то ў пі? цябе
Ня падзялянае веданне застаецца самамэтай.
маг, што сказаць,я механік, у мяне galletto 1260 клон і kwp2000+, якія я выкарыстоўваю для чытання і запісы карт,выкарыстанне ecm titanium, як "рэдактар" карты,і маючы мала вопыту ў поле,я хацеў бы падзяліцца маей запалам, і вывучаць тыя, якія ведаюць больш, чым мянея ўжо зрабіў нейкі карце, на аўто фірмы, дзе я працую, у прыватнасці, doblo 1,9,marea jtd.... я спадзяюся знайсці людзей, якія ведаюць і гарачых,бачыў, што ў іншых частках не так...
прывітанне рага!!
сардэчна запрашаем.
[COLOR="#FF0000"]ці Есць рухаючая сіла, мацней пара, электрычнасці і атамнай энергіі: волі[/COLOR].
[COLOR="#FF0000"]асабістыя Меркаванні, толькі ў азнаямленчых мэтах.[/COLOR]
сардэчна запрашаем паміж намі
прывітанне allessando,і дабро запрашаем, раскажыце нам, а таксама, колькі вам гадоў і дзе вы знаходзіцеся,вы загадзя, што тут музыка і зусім іншы.
[IMG]http://bannerbreak*****/banners/3/563/135700419269659378.gif[/IMG]
Сардэчна запрашаем паміж намі............