Прывітанне, хлопцы, зараз я вам выкажу маю праблему...
у снежні мінулага года я купіў Alfa Romeo 147 1.9 jtd 16V 140 л. с., як аўто, я не магу скардзіцца, так? у ****llo механік, ен ніколі не дастаўляў мне праблем. тры месяцы таму, cos? з нічога на бартавы кампутар гараць індыкатары НЯСПРАЎНАСЦІ ABS, НЯСПРАЎНАСЦЬ ASR і НЯСПРАЎНАСЦІ EBD disattivandomi ўсіх сістэм бяспекі, якія тычацца тармажэння, у асноўным толькі перабраць ледзь-ледзь з педалі тормазу блакуюць адразу паварочваецца, заднія становіцца небяспечным і некіравальным. Я пайшоў да свайго давяраць механік і яго самодіагностікі даваў, як памылка РЭЛЕ' КЛАПАНЫ не ў стане выдаліць нават не памылкі, чаму? ад нас? ен патлумачыў, яго дыягностыкі не падыходзіць для перазапісу. для таго, што не зрабіў нічога, ен хацеў 50 еўра; Пасылае Мяне з электрыкі яго ўпэўненасць у цэх, упаўнаважанага Fiat Lancia і Alfa Romeo. Таксама злучаюць іх усе і пасля аналізу прыкладна паўгадзіны з'яўляецца зноў, RELE' КЛАПАНЫ! кажуць, што ў мяне эбу згарэла і што я павінен замяніць? яны не былі ўпэўненыя, і яны сказалі мне ісці ў Кальяры у Alfa Romeo, што, маючы EXAMINER маглі даць мне notzie-й? падрабязная. Таксама тут 55 еўра не знайшоў нічога! На наступны дзень я іду ў Альфа-і я магу падключыць у EXAMINER. прыкладна праз гадзіну ў майстэрні было, напрыклад, чакаць, цытаты 1196,20 еўра блок кіравання abs, так? спалілі. Механік у аўтамайстэрні кажа мне, што помпа ? складаецца з трох кодаў адпаведна, калі я выконваў гэтыя коды я мог адрамантаваць машыну значна менш.
Арт. Помпа 0 265 224 097
Арт. Блок 0 265 900 051 (Bosch)
Арт. Fiat 51748609
Таксама для гэтай працы яшчэ 72 еўра. Некалькі тыдняў-й? позна, я магу знайсці на ebay помпа abs з усе коды апісаны і ўбачыў, што каштаваў на 130 еўра, я купіў і ўсталеўваецца адразу. з гэтага моманту я магу сказаць, што для трох месяцаў у мяне не было больш? не праблема. 5 Дзен таму, калі я як раз вяртаўся з працы, па дарозе адразу за паваротам я сустрэў вол у дарозе, адпаведна, не накіроўваць іх праверку машыны я выпрабаванню, так? аўтамабіль зрабіў некалькі заносы? на шчасце, не ? нічога не адбылося. Дзень пасля таго, як я уключыў машыну, загараюцца зноў гэтыя пракляты шпіенаў, адключыўшы ўсе сістэмы abs. Надакучыла марнаваць дарэмна, без выніку, я вырашыў адрамантаваць свой аўтамабіль асабіста.
я запампаваў версію бясплатна *********** і я павінен сказаць, што ? праграма, мякка кажучы, дзівіць толькі, што будучы праграмнага забеспячэння з дапамогай абмежаванняў, я не ведаю, як я павінен зрабіць, каб прымусіць мяне даць кнопку сканавання dtc. спадзяюся, вы зможаце дапамагчы вырашыць гэтую праблему паломкі сістэмы, чаму? я не магу пакінуць машыну ў гэтым стане, і я не хацеў бы, што нікому не рабіў зла. я чытала на форумах, і я ўбачыў, што вы-сапраўдныя прафесіяналы ў вобласці яшчэ дзякуй, што прынялі мяне паміж вамі.....
Іван